Zvezdan Slavnić kao zver skočio preko stola na Necu: Obezbeđenje odmah reagovalo

Posle Necine nominacije Zvezdan ga je gađao, a zatim se i zaleteo na njega nakon čega ga je obezbeđenje momentalno opkolilo

  • 4

U toku je emisije "Nominacije" došlo je do brutalnog sukoba između Zvezdana Slavnića i Nenada Lazića Nece.

Zvezdan nije bio zadovoljan Necinim izlaganjem, pa je kao furija skočio na njega preko stola, cimeri su pokušali da ga zaustave, a obezbeđenje je reagovalo munjvitom brzinom.

- Za mene si ozbiljan folirant, nisi ni fina, ni poštena. Sutra niko neće ni da te pogleda. Zvezdan je loš čovek, ko zna šta je sve napolju radio kad ovo radi ovde. Ispao je nekorektan i prema Anđeli koju ni ne žalim jer bolje nije ni zaslužila kad je njegova žena plakala, neka plače i on. Mogu da pomislim da je on rijaliti fanatik. Bićeš ti gori od Cara i izmenjaćeš sve devojke koje će pasti zbog rijaltii priče. Loše, katastrofa i ne opravdavam nijedan tvoj psotupak. Nije mi inspirativno da pričam o odronima kao što ste ti i Aleksandra - rekao je Neca i nominovao njega.

Posle Necine nominacije Zvezdan ga je gađao, a zatim se i zaleteo na njega nakon čega ga je obezbeđenje momentalno opkolilo.

- Stani odmah, stani doma - vikala je Anđela.

- Svima ću da uradim isto, ko god me bude napao, svako ko me prvi bude uvredio - vikao je Zvezdan.

Tim povodom. za Pink, se oglasila Necina i Pecina majka, Julijana, koja je žestoko osudila Slavnića.

- Ja sam se toliko potresla. On ima prava da komentariše, ali nema pravo da ovaj skače na njega. Taj gospodin Slavnić, ne plašim ga se ni ja. Ko je on?! Ja ne želim da moj sin kaže onako kako je jutros, ali je i on njemu mogao tako da kaže. Psovali su mu mrtvog brata, moje mrtvo dete, niko nikog nije osudio. On je rekao samo Anđeli tada: "Zaboravila si datum". On što brani Anđelu, mene to ne zanima...Protiv Zvezdana sam, normalno. Ja ću sutra da idem u Beograd sa advokaticom - rekla je vidno ljuta Julijana.

Video: Neca pomenuo Anđelinu tragediju, Zvezdan skočio kao razjareni bik: Šestoro pokušavalo da ga obuzda


(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Fuj

    22. januar 2023 | 19:24

    Ovaj ce do kraja ubiti nekog. Cim mu ne odgovara necije misljenje odmah preti i nasrce, a produkcija umesto kazne zatvorom nagradjuje ga hotelom.

  • Ja

    22. januar 2023 | 17:00

    Sve intelektualci u udarnom terminu na televiziji sa nacionalnom frekfencijom. Bravo Srbijo

  • Gogi-11

    23. januar 2023 | 18:22

    Do kada ce ovo zlo da trpi Srpski narod....??

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA