Vreme čitanja: oko 6 min.

Maja i Mina kobne za zadrugare: Pred kamerama promenila 14 partnera, javne prevare, skandali i "ludi kamen"

Vreme čitanja: oko 6 min.

Spisak je i te kako dugačak

  • 5
Maja Marinković i Mina Vrbaški Foto: M.M./ATA Images, Kobra

Starleta Maja Marinković kroz godine u rijalitiju ulazila je u brojne ljubavne veze, što je i te kako bilo zabeleženo s obzirom na to da se sve dešavalo ispred kamera.

Naime, pre braka sa Lunom, Marko Miljković imao je aferu sa Majom Marinković za koju je Đoganijeva tek nedavno saznala i navodno, dobila nervni slom.

- Istina je, ali ne bih to dalje komentarisala, on je oženjen čovek i u srećnom braku, Lunu gotivim, imale smo neke svađe u Zadruzi, ali to su stare stvari. Želim im sve najlepše u životu i ne mislim ništa loše o njima - rekla je Maja jednom prilikom.

Na jednoj žurci u rijalitiju, Marinkovićeva je flertovala sa Stefanom Karićem. On joj je uporno govorio da ne želi da iskoristi to što je pijana, ali Maja nije odustajala. Kada je videla da je Karić slab na nju, Maja je nastavila da obleće oko njega, a onda je usledio i poljubac. Stefan je sve vreme osuđivao Maju da je ona to namerno uradila.

Marko Janjušević Janjuš prevario svoju venčanu ženu Enu sa kojom ima ćerku Krunu sa Majom u rijaliti programu "Zadruga". Njih dvoje su prvo krili svoja osećanja, a nakon nekog vemena priznali i ostalim ukućanima svoje emocije, te ozvaničili vezu.

Iako je Majin otac Taki bio protiv ove veze, Marinkovićeva nije marila te nastavljala vezu. Puno skandala, fizičkih okršaja, uvreda i ponižavanja pamtimo kada je ovaj odnos u pitanju te ne čudi što se na kraju desio krah ove ljubavi. Međutim, i dan danas se spekuliše o odnosu Maje i Janjuševića te mnogi veruju da se oni i dalje čuju i viđaju tajno.

Maja je nakon raskida sa Janjuševićem otpočela ljubavnu vezu sa Mensurom Ajdarpašićem koji je tada takođe raskinuo svoju vezu sa Minom Vrbaški. Oni su izašli zajedno u provod sa ostalim bivšim zadrugrima, a postavljali su i zajedničke slike na društvene mreže.

Milan Janković Čorba je prvi priznao da prema Maji ima emocije, a bez sumnje videlo se da ni ona nije imuna. Iako je u tom periodu Maja raskidala i mirila se sa Janjušem, ona je uplovila u vezu sa Čorbom. Naravno, ni ova veza Marinkovićevoj nije prošla bez drame i skandala, pa je tako ubrzo i doživela kraj.

Maja je bila i sa Filipom Carem. Čim je ušla u rijaliti, rasturila je njegovu vezu sa Dalilom Dragojević. To nije prvi put da je Maja rasturila vezu, navodno je bila i sa reperom Milanom Jankovićem Čorbom dok je on imao devojku. Ipak, romansa je pukla a Maja je nedavno priznala da ima novog izabranika. Ispostavilo se da je to Aleksandrin nevenčani muž sa kojim ima dete, Predrag Peca Raspopović.

Maja Marinković šokirala je javnost kada je ušla u vezu sa Predragom Pecom Raspopovićem, tadašnjim partnerom drugarice Aleksandre Subotić.

Maja je bila u centru skandala jer je najboljoj prijateljici preotela nevenčanog muža, ali bez problema sa njim je uživala na različitim destinacijama, čak se pojavljivala i u Novom Sadu u kojem je Peca živeo sa Aleksandrom i njihovim sinom Jovanom. Međutim ni ova veza nije potrajala, a nakon raskida Peca se vratio Aleksandri.

Maja i Zvezdan Slavnić još uvek nisu definisali prirodu njihovog odnosa, međutim, jedna noć zajedno bila je dovoljna da napravi potpuni haos u Zadruzi.

Međutim, pored Maje, poznata je i Mina Vrbaški po svojim vezama.

Mina je široj javnosti postala je poznata kao maloletna devojka koja je tvrdila da ima aferu sa pevačem Šakom Polumentom, nakon čega je ušla u "Zadrugu", gde je za četiri sezone promenila 14 partnera. 

Nakon što su u javnost isplivali Polumentini snimci u kojima pozdravlja devojku, koja nije njegova žena, sigurno se svi sećate čuvenog "Nedostaješ, av, av", koje je čak Šako kanije iskoristi za pesmu, Mina je tvdila da je taj sadržaj pevač slao upravo njoj u periodu dok je bila maloletna.

Ubrzo zatim, pre 18. rođendana, ušla je u Zadrugu i već prve večeri uplovila u vezu i pred kamerama imala intimni odnos sa Nemanjom Đerićem Đeksonom. Nekoliko dana kasnije dopao joj je Anđelo Ranković, sa kojim je razmenjivla poglede i poljupce, ali zbog toga što je bila maloletna Ranković nije želeo da bude intiman sa njom.

Nakon toga Mina se vratila Đeksonu sa kojim je imala burnu vezu, a intimne odnose imali su često ne obazirući se na kamere i njene godine. Međutim, ona nije gubila vreme, pa je odmah nakon raskida sa Đeksonom bila i sa Jovicom Putnjikovićem. Kako ta veza nije uspela, trajala je kratko, a Mina se opet vratila Đeksonu.

Ipak, njenu pažnju privukao je i manken Toma Panić sa kojim je nakon sukoba sa Đerićem, uplovila u emotivnu vezu. Njih dvoje su takođe bili intimni pred kamerama, neretko u sobi punoj drugih učesnika, a Mina je tada svojim ponašanjem šokirala javnost, ali i svoje cimere u Beloj kući.

No, počela je druga sezona Zadruge, a Mina ni tu nije bila sama. Najpre je nežnosti razmenjivala sa Ervinom Mujakovićem, zatim sa Markom Markovićem, sa kojim je bila intimna u krevetu, ali i u tuš kabini. Ona je potom imala intimni odnos sa Adamom Đoganijem, ali i sa pevačem Savom Perovićem.

Treću sezonu obeležila je Minina turbulentna veza sa Mensurom Ajdarpašićem, ali je pored njega ljubavne odnose imala i sa Matejom Matijevićem, kao i sa Vladimirom Tomovićem, u kojeg je, kako se čini u aktuaelnoj sezoni, još uvek zaljubljena.

Mina je bila intimna i sa Filipom Carem, imala je kratku vezu sa Franom Pujasom, a ponovo je oko bacila na Anđela Rankovića, sa kojim je izuzetno bliska.

Mina je u drugoj sezoni kroz suze javno priznala da se bavila prostitucijom kada je imala samo 16 godina.

- To su bili najgori dani u mom životu, mnogo je teško i ne razmišljam o sebi, samo gledam na njih. Sakupljala sam novac, slala koliko sam mogla da ne bude previše providno, jer me majka ispitivala odakle mi. Moja majka je saznala u sredu, i moja porodica, ja to nisam mogla da joj kažem - ispričala je tada Mina.

- I bitno mi je da oni sada kod kuće nemaju problema zbog ovakvih izjava koje sam dala ovde. Sve što sam radila, radila sam i radim za njih - nastavila je i objasnila da njena majka Ivana nije znala kroz šta joj ćerka prolazi.

- Jednom sam bila zlostavljana i mučena nekoliko sati, gde nisam mogla da izađem uopšte iz tog mesta i to mi je ostavilo najgore traume koje trenutno imam. Skoro sam bila bespomoćna, nisam znala kako da se izborim sa tim. Danima sam plakala, bila u teškom stanju, bila sam zaključana posle toga u svom stanu...ali eto, opet sam ovde, izborila sam se i ponosna sam na sebe - priznala je.

Inače, Mina je pričala i o drugim devojkama u rijalitiju aludirajući da se mnoge bave prostitucijom, ali kako je rekla, "nemaju petlju da to priznaju javno, osuđuju nju i prodaju lažni moral na televiziji".

Mina je sada izgovorila "sudbonosno da" izabraniku Dinu i zbog njega se preselila u Norvešku.

(Telegraf.rs)

Video: Zvezdan kao razjarena životinja ponovo nasrnuo na Anđelu: Sad krenuo nogom na nju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA