MAME BEZ CENZURE: Ovako izgledaju prave žene nakon porođaja (FOTO)

Svako će se složiti da nema nežnijeg prizora od majke koja doji svoje novorođenče. Nažalost, u današnje vreme, pomodnost je dovela do toga da žene muče i sebe i svoju decu, sve zarad suludih ideala lepote

  • 5

U javnosti je sve više poznatih glumica, pevačica, pa čak i političarki koje su, zahvaljujući novci, moći i čitavom timu fitnes-trenera i drugih stručnjaka, uspele da svoje telo, bukvalno u roku od mesec dana od rođenja bebe, dovedu do perfekcije. Međutim, običnim ženama, koje srećemo svaki dan, nije nimalo lako da se izbore s viškom kilograma, ožiljcima i ostalim nepravilnostima.

U okviru svog projekta “The 4th Trimester Bodies”, fotograf Ešli Vels Džekson odlučila je da prikaže kako se stvarna ženska tela menjaju tokom trudnoće i nakon porođaja. Bez imalo stida zbog rastegnute kože, bez krivice što nisu brzo smršale, one se suprotstavljaju trendovima i doje svoju decu! Ove majke su ponosne na svoja tela!

(Telegraf.rs / 4thtrimesterbodies)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • erik

    27. septembar 2013 | 13:09

    bas je slatka ova mama

  • Sanja

    27. septembar 2013 | 15:47

    Znaci sve mame koje su posle porodjaja uspele da bez operacije ili nutriscioniste izgledaju kao pre trudnoce i koje nemaju strije,nisu prave mame!?Svasta koja glupost!

  • NinaFina FashionFairy

    27. septembar 2013 | 15:09

    ju... ja ovolika nisam ni u 9. mesecu trudnoce... za debljinu nema opravdanja osim hormonskog poremecaja!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA