Vršac: Devete “Grožđebalske ulične trke”

„Vršački atletski klub 1926“, u saradnji sa Gradom, Turističkom organizacijom i Sportskim savezom Vršca 17. septembra organizuje takmičenje u okviru Dana berbe grožđa u Vršcu

  • 0
Vršac Vršac, Foto: Telegraf

Vršački atletski klub 1926“, u saradnji sa Gradom, Turističkom organizacijom i Sportskim savezom Vršca, u subotu 17. septembra organizuje 9. “Grožđebalske ulične trke.

Ovo takmičenje održava se usred tradicionalne manifestacije, 64. po redu Dana berbe grožđa, popularnog Grožđebala. Trke, koje će se održati u Dvorskoj ulici, organizuju se za predškolski uzrast, osnovnoškolce, srednjoškolce i seniore u muškoj i ženskoj kategoriji.

“Molimo takmičare, a posebno roditelje predškolaca i učenika nižih razreda osnovnih škola, da se pridržavaju rokova prijave. Prijave posle krajnjeg roka neće biti prihvaćene takmičari neće moći da učestvuju na trkama. Svaki učesnik, uvidom u svoje zdravstveno stanje i fizičku pripremljenost, na svoju odgovornost učestvuje u trci, što je dužan i da potpiše na prijavnom listu. Takmičari mlađi od 18 godina moraju imati pismenu saglasnost roditelja, profesora fizičkog vaspitanja ili trenera. Takmičari trče na vlastitu odgovornost. Trku prati i obezbeđuje medicinska ekipa i Policija”, kaže Nenad Habibović, predsednik Vršačkog atletskog kluba 1926.

Organizator zadržava pravo da u slučaju većeg ili manjeg broja prijavljenih poveća ili smanji broj startnih kategorija.

Zainteresovani takmičari mogu se prijaviti za učešće najkasnije do 15. septembra u 20 časova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA