LSS i KSS: Potvrđeni zajednički ciljevi i saradnja

Doktor Mahmud Al Dagistani, generalni sekretar Kinološkog saveza Srbije, posetio Bratislava Ćirkovića, predsednika Lovačkog saveza Srbije

  • 0
Lovački savez Srbije, Kinološki savez Srbije, Dr Mahmud Al Dagistani Foto: Lovački savez Srbije

Generalni sekretar Kinološkog saveza Srbije 23. novembra posetio je predsednika Lovačkog saveza Srbije.

Kako prenosi portal Lovačkog saveza Srbije, doktor Mahmud Al Dagistani, na čelu KSS, sastao se sa Bratislavom Ćirkovićem, predsednikom LSS. Dagistani je čestitao predsedniku Ćirkoviću na reizboru i poželeo mu sreću u novom mandatu.

Čelnici oba saveza razgovarali su o mnogim temama lovstva i kinologije i razmenili mišljenja o ovim značajnim oblastima. Posebna pažnja bila je usmerena na oblast lovne kinologije, kao i na zajedničke probleme obe institucije. Kinološki savez Srbije i Lovački savez Srbije imaju zajedničke ciljeve - isti delokrug i zajedničko članstvo, jer su lovstvo i kinologija nerazdvojne karike.

Dagistani i Ćirković konstatovali su da su za opstanak LSS i KSS neophodni dobri odnosi. Buduća saradnja ova dva saveza će doneti benefit svim poštovaocima kinologije i lovstva, pogotovo ljubiteljima lovne kinologije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA