≫ 

Ja sam Riska od Ristane, vriska će tek da nastane: Svađe iz "Srećnih ljudi" koje će uvek biti smešne

Od "Ranča prokletih" do smicalica koje Aranđel i Golubović podmeću jedan drugom, ovi sukobi uvek će nas prvo asocirati na komšijske odnose

  • 4

Serija "Srećni ljudi" ponovo se emituje na malim ekranima, a peripetije, ljubavi i sukobi kroz koje prolaze junaci zabavljaju nove generacije gledalaca, koliko i stare. Svađe, a naročito one komšijske, ponovo najslađe nasmeju publiku, koja fraze izrečene u besu i afektu ubacuje i u svakodnevni govor.

"Ubio to Bog, da te ne ubio", "Ja sam Riska od Ristane, vriska će tek da nastane" ostale su urezazane u pamćenje, ali ništa manje sočan deo bile su svađe suseda iz "Ranča prokletih", legendarni neprijatelji Aranđel i Ostojić, ili Marijana koja u jednom trenu poludi na svog šefa i doživi nervni slom.

Ovo su najžešće svađe iz "Srećnih ljudi":

Koja je po vama najsmešnija scena iz serije "Srećni ljudi"?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jasmina

    13. jun 2019 | 21:35

    "A Vi ste Stara majka, jeste ja sam spremaljka" ... jedna od bezbroj predobrih scena, pune dobrog humora iz života normalnih ljudi. Ovo je ono što nas vraća u realnost živiota posle mora rijaliti otrova koje se promovišu.

  • Legendarno

    13. jun 2019 | 23:41

    Najsmesnije scene su sa Scekicima.Narocito kada kuvaju kafu i pale masinu za ves😂😂😂

  • Jelena 1982

    14. jun 2019 | 00:20

    Dodje mi da uletim u sobu da kazem diš se AMZO..... Pa se naguzi te ovako te onako 4 aljine izprobala i na kraju uze cerkinu... Riska zakon

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA