• 45

Ulovljene dve greške u "Senkama na Balkanu": Njima ovde nije bilo mesto

Publika je pronašla dve, jeste li vi treću?

  • 45

Koje li su kanale gledali u Beogradu 1933. godine i da li je zbog ovog izuma Beč zimi bio tako popularan između dva rata, pitanja su koja u šali gledaoci postavljaju nakon prve epizode "Senki nad Balkanom 2", koja je emitovana sinoć.

Njihovo "oko sokolovo" uhvatilo je dve sitne greške u epizodi, tačnije dva predmeta koja nikako nisu mogla da se tu nađu u datom istorijskom trenutku.

- Greška u #senkenadbalkanom2 , čuvena "Loga 3" u 1933. godini ;-) - napisao je jedan Aleksandar, ukazujući na antenu koja se našla u kadru kada je epizoda snimana u starom jezgru Pančeva.

I gledaoci iz regiona pomno su pratili početak nove sezone, pa čak je i bindžovali.

- "Senke nad Balkanom", sezona 2, 1933. godine u Beču su bili poznati gasni grejači. Serija je izvanredna, ali ovo je greška. Izgleda da su u Beču 1933. godine imali grejače na gas - napisao je Jon Knez.

Inače, mnoge scene u kojima se radnja dešava u Beču zapravo su snimane u Novom Sadu.

Jeste li vi primetili neku grešku u epizodi? Javite nam u komentarima.

Video: Andrija Kuzmanović o svom dedi iz Senki, Marku Nikoliću

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Stojko

    A uzimanje otisaka na mestu zlocina 30tih godina proslog veka nije greska? Inace, serija je prilagodjena nasem narodu, gomila golih zena, malo teorija zavere, i to sve umotano u legende u koje svi pravi srbi veruju, mora da bude dobitna kombinacija.

  • Zoran

    Ja u prvoj epizodi nisam video nista zanimljivo ne vidim cemu ovoliko odusevljnje,mozda u nastavku bude zanimljivije.Mozda mora tako zato sto je Bjela reziser i producent,ako neko misli drugacije tad je verovatno ...

  • 535

    Od ovih besmislica što ste nabrojali, jedina greška u seriji je što se VMRO nikad nije borio za Nezavisnu Makedoniju kao što je to Hadži-Arsov rekao Paveliću.. Oni su želili u uniju sa Bugarima, ne sa Jugoslavijom.

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima