Putovanje kroz emocije na 48. FEST-u

Omaž kinematografiji u Knjaz filmskoj četvrti

  • 2
Knjazova filmska četvrt Foto: Slobodan Gošić

Tradicionalnim gostoprimstvom i toplinom, brend Knjaz Miloš ugostio je u svojoj Knjaz filmskoj četvrti posetioce našeg najvećeg filmskog festivala, FEST 2020. Ljubitelji dobrog filma, na otvaranju festivala i u okviru Knjazovog kutka, imali su priliku da se upoznaju sa velikanima srpske kinematografije, glumcima Goricom Popović i Goranom Sultanovićem, i od njih čuju brojne anegdote iz sveta filmske umetnosti i njihove višedecenijske karijere.

Knjazova filmska četvrt Foto: Slobodan Gošić

U skladu sa sloganom ovogodišnjeg FEST-a „Skupljači emocija“, Knjazova nesvakidašnja postavka u Sava Centru, privukla je pažnju prisutnih i izložbom fotografija na kojima su zabeleženi antologijski trenuci od prvog FEST-a davne 1971. godine, do danas. Ove dragocene fotografije koje evociraju uspomene na kultne filmove, glumce i reditelje, odabrane su iz bogate arhive novinske agencije Tanjug i biće izložene u prostoru Knjaz filmske četvrti za vreme trajanja FEST-a, od 28. februara do 08. marta.

Knjazova filmska četvrt Foto: Slobodan Gošić

Neprikosnovena tradicija, dugovečnost i najlepše emocije su ono što neosporivo povezuje brend Knjaz Miloš i FEST. Upravo zbog toga, Knjaz Miloš  je sponzor Gala programa u okviru kojeg će biti prikazana neka od najznačajnijih filmskih ostvarenja, kao i najbolji filmovi holivudske produkcije iz prethodne godine.

Knjazova filmska četvrt Foto: Slobodan Gošić

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Šteta

    29. februar 2020 | 18:15

    Hvala drugovima filmskim radnicima!

  • Pedja

    29. februar 2020 | 22:57

    Hvala im za sve divne uloge. Hvala im za divne filmove, serije i jedno divno proslo vreme koje se nikada nece ponoviti, ali ce ipak ostati u nasem secanju i srcima. Zelim im dug zivot i jos mnogo toga da urade... Ziveli!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA