≫ 

Karlosa iz Meksika prijatelji naučili srpski u kafani, pa krišom prijavili u TV Slagalicu

Tremu pobeđuje vinjakom, a Srbiju obožava

  • 7
Karlos Franko Printskrin: Youtube/RTS Slagalica - Zvanični kanal

Meksikanac Karlos Franko pobrao je simpatije gledalaca kviza TV Slagalica, i preko noći postao zvezda na društvenim mrežama.

U kvizu je otkrio da je i pre učestvovao u ovakvim takmičenjima, a sada i kako je došao u Srbiju, zaljubio se u našu zemlju i rešio da ostane.

Sada se putem video linka pojavio i u Jutarnjem programu RTS-a, gde je otkrio da je po završetku studija u Meksiku "tražio izgovor da se vrati u Srbiju".

- Tada sam upisao master na političkim naukama - rekao je Karlos i otkrio kako je uspeo da nauči srpski jezik tako dobro.

- Pa, učio sam s drugarima, u kafani. Pre toga sam bio na razmeni studenata u Rusiji, pa mi je to pomoglo da savladam i srpski - rekao je on kroz smeh koji ga ne napušta.

Naučio je čak i ćirilicu.

- Da, čitam na ćirilici, naravno - rekao je "naš" Meksikanac.

Karlos Franko, Slagalica Karlos Franko / Printskrin: RTS

Što se tiče učešća u kvizovima, Franko kaže da je počeo da učestvuje još u Meksiku, a da nije ni znao da je prijavljen za Slagalicu.

- Drugari su me prijavili, tačnije Miljan Vukadinović, koji je bio pobednik 106. ciklusa. On ide sa mnom na faks, nisam ni znao da sam prijavljen dok mi on nije rekao! - kaže on.

Otkrio je i šta mu je najteže u kvizu.

- Matematika ne ide baš pod pritiskom. Ide vreme, ja pravim račune, pa mi to baš ne ide. Više mi ide ono što znam, ili vidim prosto pitanje, pa se javim - kaže simpatični mladić.

Kako je ranije u kviz otkrio tremu ume da pobedi vinjakom.

- Srbi su slični Meksikancima - druželjubivi i otvoreni, Već imam krug svojih prijatelja i ostajem u Srbiji. U Meksiko ću ići, ali turistički - rekao je Franko i dodao da je imao tremu pred učešće u kvizu, pa ju je "razbio vinjakom i to sa svojom suparnicom Milicom".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nena

    10. april 2020 | 13:21

    gledala sam ga u slagalici veseo i mio mladic.

  • Malk

    10. april 2020 | 13:44

    Beskrajno simpatican decko. Vidi se da neka dobrina izbija iz njega. Ziv bio Karlos. 🇷🇸

  • Ognjen

    10. april 2020 | 14:58

    Eto, čovek iz Meksika vise voli Srbiju nego neki koji su ovde rođeni. Pametnom da razmisli o tome a budale ionako nemaju čime da razmišljaju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA