≫ 

Hejden Kristensen kao Dart Vejder u novoj Obi-Van Kenobi seriji

Glumac se vraća u "Star Wars" univerzum

  • 0
Hayden Christensen Hejden Kristensen / Foto: Shutterstock

Hejden Kristensen, koji je glumio Anakina Skajvokera u Star Wars filmovima "Napad klonova" i "Osveta sita", vraća se kao Dart Vejder u predstojećoj Obi-Van Kenobi seriji, koja će biti emitovana na striming platformi Disney+.

Predsednica kompanije Lucasfilm, Ketlin Kenedi, predstojeći okršaj između bivšeg mentora i učenika koji su postali iskonski neprijatelji, nazvala je "revanšom veka".

- Priča Obi-Vana Kenobija počinje deset godina nakon dramatičnih događaja u "Osveti sita", gde se suočio sa svojim najvećim porazom: padom i korupcijom njegovog najboljeg prijatelja, Anakina Skajvokera, koji je postao zli gospodar Dart Vejder – istakla je Ketlin Kenedi i dodala:

- Naši obožavaoci će biti oduševljeni što će se Hejden vratiti u ulozi Darta Vejdera. Biće to revanš veka.

- Za njega je ovo mračno vreme. Biti džedaj nije bezbedno. Postoje i lovci na džedaje. Ne bismo mogli da ispričamo priču o Obi-Vanu Kenobiju bez Anakina ili Vejdera. Svi vidimo njihov okršaj – dodala je Debora Čo, rediteljka pojedinih epizoda Star Wars serije "Mandalorijan".

I Juan Mekgregor će reprizirati ulogu Obi-Vana Kenobija, i to će biti prvi put da će se pojaviti kao džedaj – od filma "Osveta sita" iz 2005. godine.

Serija će početi sa snimanjem u proleće 2021.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA