≫ 

Nova fotografija iz "Noć veštica ubija" prikazuje Majkla Majersa više zastrašujućeg nego ikad

"Šta se dešava kad strah postane viralan? Ne možete više sakriti glavu pod pokrivač", ističe režiser Dejvid Gordon Grin

  • 3
Noć veštica ubija, Halloween Kills Printskrin: YouTube/Universal Pictures

Objavljena je nova, zloslutna fotografija iz predstojećeg horor nastavka, "Noć veštica ubija" (Halloween Kills). Sledeće poglavlje čuvene franšize biće jedno od glavnih filmskih atrakcija u drugoj polovini 2021. godine.

Vraćaju se "Noć veštica" veterani Džejmi Li Kertis i Kajl Ričards, kao i Entoni Majkl Hol, Džudi Grir i Endi Matičak. Angažman će reprizirati i režiser Dejvid Gordon Grin, autor "Noć veštica" iz 2018, a za scenario su zaduženi Deni Mekbrajd i Skot Tims.

Nova fotografija je objavljena putem GamesRadar-a, tačnije u njenoj sestri magazinu Total Film. Prikazuje naizgled nezaustavljivu "mašinu za ubijanje", Majkla Majersa, u njegovoj uobičajenoj uniformi serijskog ubice sa kuhinjskim nožem. Majkl izgleda kao da je u veoma dobrom stanju, budući da smo ga poslednji put videli zaključanog u podrumu zapaljene kuće Lori Strod (Kertis). Majkl se sad nalazi na vrhu stepeništa nepoznate kuće.

- Radi se o stvaranju straha – izjavio je režiser Grin o predstojećem filmu, i dodao:

- Jedno je plašiti se babaroge, ili nekoga iz ormana, ispod kreveta… Ali ono što smo sledeće želeli da istražimo je konfuzija, dezinformacija, paranoja. Šta se dešava kad strah postane viralan? Ne možete više sakriti glavu pod pokrivač.

Premijera filma "Noć veštica ubija" zakazana je za 15. oktobar 2021.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    7. januar 2021 | 17:29

    Mi imamo taj horor svaki dan u 15h,nema krvi ali te psihicki dokusuruju polako😉🙃

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA