≫ 

Scena iz filma zaista se desila: Rok Džonson udario školskog druga i bio suspendovan iz škole

Obrazložio je i zašto

  • 0
Dvejn Džonson, The Rock "Young Rock" (16. februar, NBC) - Autobiografski sitkom zasnovan na životu profesionalnog glumca i rvača Dvejna "The Rock" Džonsona, koji će predstaviti njegovo detinjstvo i adolescenciju, a potom i ulazak u disciplinu rvanja, pod mentorstvom svog, danas pokojnog oca, Rokija Džonsona / Printskrin: YouTube/The Rock

Filmska zvezda i zvezda američkog rvanja Dvejn Rok Džonson pretukao je svog školskog druga jer je rvanje nazvao fejk, iliti lažnim. Naime, on je to otkrio kada je reagovao na napetu scenu u svom novom ostvarenju pod nazivom "Young Rock".

U toj sceni vidi se kako mladi Rok, kojeg glumi Bredli Konstant, burno reaguje kada jedan momak izgovara da je rvanje lažno. Na kraju, mladić je dobio žestok udarac u glavu.

Iako je sve to bila gluma, Rok je priznao da je u stvarnom životu udario svog školskog druga.

- O, dečko ... istinita priča (zapravo sam dva puta suspendovan nakon zamaha na decu). Nije dobro, ali imao sam nekoliko problema koje sam morao da rešim ... Ne koristite reč "j" - napisao je Rok i najavio ostvarenje "Young Rock".

Video: Dvejn Džonson - Rampejdž

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA