U CineStar-u pogledaj "Svemirski basket": Novo nasleđe i osvoji Jokićev dres

Dres našeg najboljeg košarkaša i MVP-a NBA lige možete osvojiti ako pogledate film od petka 23.7. do nedelje 25.7

  • 17
Jokićev dres svemirski basket Foto: Promo

Animirani blokbaster Svemirski basket: Novo nasleđe razbio je sve rekorde gledanosti prošlog vikenda!

Banda Looney Tunesa privukla je više generacija, a pogotovo roditelje koji su deci hteli da pokažu nastavak filma, jer je baš on obeležio jedan deo njihovog detinjstva. Sada je red da deca stvaraju svoje trenutke u bioskopu uz Le Brona, Bagsa, Lolu i mnoge druge košarkaške zvezde i da se odlično zabave uz najnoviji letnji hit!

Da bi hype bio veći, prošlog vikenda u CineStaru Beograd u Ada Mallu okupila se i cela ekipa glumaca, pevača, influensera, producenata i partnera filma zbog kojih je još nešto dato publici u nasleđe – to su Jokićevi dresovi powered by Nike!

Dres našeg najboljeg košarkaša i MVP-a NBA lige možete osvojiti ako pogledate film od petka 23.7. do nedelje 25.7. u CineStar bioskopima u Beogradu, Novom Sadu, Zrenjaninu i Pančevu. Dresovi su u ograničenim količinima jer je to limited edition verzija, a dele se nasumičnim odabirom ispod sedišta.

Svakako ne propustite da pogledate film u bilo kojem trenutku, sami ili u društvu, jer vam garantuje dobru dvosatnu zabavu koja pomera granice animiranog filma. Ulaznice možete da kupite online na cinestarcinemas.rs ili na blagajni bioskopa.

U CineStar bioskopu u Beogradu se možete dodatno osvežiti pićem na terasi Cinema Bara.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA