≫ 

Dinastija 2. epizoda: Branko i Kristina se venčavaju, Dražeta izaziva skandal upadajući na svadbu

Pogledajte šta će se dešavati u drugoj epizodi serije "Dinastija"

  • 4
Serija Foto: Jelena Simonović

Na programu TV PINK večeras, od 21 čas, emituje se 2. epizoda serije "Dinastija"

Branko i Kristina se venčavaju na glamuroznoj svadbi u vili porodice Kadić - pred gomilom zvanica iz sveta biznisa, zabave i sporta. Neiskusna i skromna Kristina, jedva uspeva da se snađe u ovom "vašaru taštine" na koji nije navikla.

U toku svadbe, Anastasija surovo odbija udvaranje Ognjena Konstantinovića i otvoreno flertuje sa njegovim stricem Vojinom.

Veselin Dražeta je besan. On dobija pouzdane informacije da je Branko odgovoran za nesreću na njegovom gradilištu u kojoj je teže povređen jedan radnik. O ovome obaveštava Momčila, koji je opterećen pokušajima ponovnog uspostavljanja porodičnih odnosa. Oni su narušeni njegovim odsustvom i boravkom njegove supruge Lidije u mentalnoj ustanovi.

Dražeta izaziva skandal upadajući na svadbu i optužujući Branka za sabotažu na gradilištu. Posle kratke rasprave, Branko uspeva da se elegantno izvuče, predlažući Veselinu da porazgovaraju nasamo.

Veselina, težih batina od strane Brankovog obezbeđenja, spasava Momčilo. Njega je pozvao Stefan, prema kojem ima očinski odnos. Momčilo daje otkaz Branku i pristaje da uđe u posao sa Dražetom. Na kraju, zbog prisustva Kristine, između Branka i Momčila sevaju varnice ljubomore.

U domaćoj verziji popularne sapunice "Dinastija" (2. epizoda) glavne uloge igraju: Branimir Popović, Ana Savić, Predrag Bjelac, Marija Karan, Aleksandar Radojičić, Sergej Trifunović, Andrej Jemcov, Magdalena Mijatović, Milena Živanović, Milutin Mima Karadžić…

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA