Danijel Krejg objasnio zašto filmove o Džejmsu Bondu treba gledati samo u bioskopima

Glumac je poslednji put igrao Bonda u filmu "Nema vremena za umiranje

  • 1
Daniel Craig, Danijel Krejg Foto: Tanjug/AP

Danijel Krejg je tvrdi da franšizu o Džejmsu Bondu ne bi trebalo premestiti na servise za strimovanje, rekavši da bi franšiza trebalo da ostane u bioskopima.

Glumac je naveo da bi prijavljeni predlog Amazona za pravljenje spin-of filmova o Bondu mogao predstavljati katastrofu za bioskope, rekavši da bi franšize trebalo da ostanu na velikom platnu.

Danijel, koji je poslednji put igrao Bonda u filmu "Nema vremena za umiranje", tvrdi da sve dok postoje filmovi o događajima koji izvlače celu porodicu, bioskopi imaju šanse da prežive.

- Jedna od najvećih stvari koja se dogodila je što smo ovaj film ubacili u bioskop, tamo bi trebali biti filmovi o Bondu. Ne izgledaju dobro na telefonu. Izgledaju sjajno na Imax ekranu - rekao je glumac za "The Sun".

Nije prvi put da Danijel govori o važnosti bioskopa, rekavši da se nada da će izlazak filma "Nema vremena za umiranje", koji je 25. film u franšizi, podstaći industriju, prenosi "Daily Mail".

U septembru je rekao: "Bioskop je tu da ostane što se mene tiče i ako možemo na neki način da pomognemo, biću veoma srećan."

S njim se složila i producentkinja filmova o Bondu Barbara Brokoli.

- Mislim da nema boljeg mesta za okupljanje od bioskopa. I nadamo se da će ovo biti radostan povratak za ljude da se vrate sa svojim prijateljima i porodicama da pogledaju film i da ponovo slave, nakon veoma dugog i teškog perioda - rekla je svojevremeno Brokoli.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan

    24. decembar 2021 | 12:04

    Gledao sam ,,Skajlfol" u bioskopu, i pokajao se, ništa dosadnije nisam gledao, svaka čast za ,,Kazino Rojal", koji je po mom mišljenju najbolji deo o Džejms bondu (najnoviji nisam gledao).

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA