≫ 

Poslednji trejler za "Stranger Things Vol.2": Poslastica za oči, ali udara pravo u srce

Odlučnija nego ikad, Jedanaest (Mili Bobi Braun) obećava da će nastaviti dalje

  • 0
stranger things Printskrin: YT/Stranger Things

U očekivanju Stranger Things 4 Vol. 2 koji stiže za manje od dve nedelje, Netfliks je objavio eksplozivan novi trejler koji nudi novi pogled na poslednje dve epizode.

- Znam da si uplašen. Užasno ste uplašeni onim što ste videli - kaže dr Brener (Metju Modin) na početku klipa.

- Ali neću da te lažem. Vaši prijatelji nisu spremni za ovu borbu.

Odlučnija nego ikad, Jedanaest (Mili Bobi Braun) obećava da će nastaviti dalje. Dok se u pozadini čuje „Running Up That Hill” od Кejt Buš, svaki član Hokinsove bande izražava strah da „ovaj put možda neće uspeti” protiv njihovog najstrašnijeg negativca do sada.

Sa više od četiri sata materijala, Stranger Things 4 Vol. 2 se sastoji isključivo od dve epizode. U intervjuu za The Holliwood Reporter, producent i režiser Šon Levi opisao je završetak sezone kao „emotivan i filmski“, dodajući: „S**nje, oni su definitivno poslastica za oči, ali te udare pravo u srce. Dakle, to je sve što ću reći o tome."

Кao i obično, sezona je uticala na pop kulturu u celini, sa majicom Hawkins High Hellfire Club-a koja je postala tražena roba. U međuvremenu, pomenuti hit „Running Up That Hill” je došao sve do 1. mesta na UК i 4. na Billboard Hot 100 listama.

Stranger Things 4 Vol. 2 stiže na Netfliks 1. jula.

Pogledajte trejler:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA