≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Proces kako je "Nike" uspeo da potpiše ugovor sa Džordanom pretočen u film: Igraju poznati svetski glumci

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kako se navodi, film "AIR" stiže u američke bioskope početkom aprila

  • 0
Film "Air" Ben Aflek Printskrin: Youtube/MGM

Ben Aflek i Met Dejmon ponovo su se udružili snage, a poznati par igra glavne ulogu u filmu "AIR", koji je zasnovan na istinitoj priči.

U ovom ostvarenju, Aflek, koji je ujedno i režiser, igra Filipa Najta, suosnivača kompanije "Nike, Inc.", a Dejmon, 52, glumi Sonija Vakara, izvršnog direktora sportskog marketinga koji je pomogao da Majkl Džordan potpiše za "Nike" i lansiraju Air Jordan patike.

Vajola Dejvis glumi Džordanovu majku Deloris u filmu, a Džulijus Tenon igra oca NBA zvezde Džejmsa. U filmu "AIR" takođe igraju Džejson Bejtman, Kris Mesina, Marlon Vejans, Kris Taker i Gustaf Skarsgard, piše "People".

""AIR" otkriva neverovatno partnerstvo koje menja igru između tadašnjeg rukija Majkla Džordana i Nike-ovog novopečenog košarkaškog odeljenja koje je revolucionisalo svet sporta i savremene kulture sa brendom Air Jordan. Ova dirljiva priča prati kockanje nekonvencionalnog tima koji definiše karijeru, sa svime na kocki, beskompromisnu ​​viziju majke koja zna vrednost ogromnog talenta svog sina i košarkaškog fenomena koji će postati najveći svih vremena", navodi se u zvaničnom sinopsisu.

Kako se navodi, film "AIR" stiže u američke bioskope početkom aprila. Inače, Telegraf je već pisao o ovoj temi i to možete da pročitate OVDE

Pogledajte trejler:

Video: Trenutno najskuplje patike na svetu: Nosio ih Džordan pre 37 godina, prodate za nerealan novac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA