Vreme čitanja: oko 1 min.

Ben Aflek između iluzije i stvarnosti u novoj akcionoj misteriji Roberta Rodrigeza

Vreme čitanja: oko 1 min.

‘’HIPNOTISAN’’ stiže u bioskope širom Srbije

  • 1

Napeti akcijski triler reditelja Roberta Rodrigeza koji je film opisao kao „Hičkokov triler na steroidima“ sa oskarovcem Ben Aflekom u glavnoj ulozi čeka da vas hipnotiše od 01.06. u bioskopima širom Srbije, u distribuciji Blitz Filma!

Priča prati policijskog detektiva Danija Rurkea koji traži svoju nestalu ćerku Mini. Potraga će ga dovesti do saznanja da je njen nestanak povezan sa serijom pljački koje predvodi tajanstveni muškarac sa hipnotičkim moćima (Vilijam Fihtner). U nameri da pronađe svoju nestalu ćerku, Rurke sve više tone u nepoznato dok istražuje niz pljački banaka koje menjaju stvarnost, i koje će na kraju dovesti u pitanje najosnovnije pretpostavke o svemu i svima koji čine njegov sviet. Uz pomoć Dijane Kruz (Alis Braga), neverovatno nadarene proročnice, traži tajanstvenog čoveka za koga veruje da drži ključ pronalaska nestale devojke.

Dok se priča odvija, koherentnost ustupa mesto čistom uživanju. Rodrigez hrabro pomera granice, mešajući realnost i iluziju, ostavljajući nas zbunjene, ali i zabavljene.

Hipnotisan“ već samim Rodrigezovim imenom obećava dobru zabavu, ali kad u glavnoj ulozi pronalazimo i višestrukog oskarovca Ben Afleka, stvari postaju još zanimljivije.

Originalna priča koja je retko viđena, kao centralni deo radnje u mejnstrim filmovima, gde se neverovatne stvari događaju u očima likova koji su pod uticajem hipnoze, a sve je popraćeno akcijskim segmentima po kojima je reditelj i poznat.

Iz tih i još više razloga, „Hipnotisan“ apsolutno može biti na listi svih ljubitelja akcije i misterije. A da li je opasnost stvarna ili samo privid, otkriće se u bioskopima od četvrtka 01. Juna.

Ulaznice kupite online ili na blagajnama bioskopa.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA