Vreme čitanja: oko 1 min.

Senzacionalno ostvarenje slavnog reditelja Luka Besona Dogman,u distribuciji Blitz filma stiže u naše bioskope

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nakon šestominutnih ovacija koje je izazvao na Venecijanskom festivalu i koje su i samom reditelju Besonu izmamile suze na lice, trijumfalni film "Dogman" u distribuciji Blitz filma, 05.10. stiže u bioskope

  • 2
Dogman Foto: Promo

Pored režije koja je poverena gore spomenutom vizionarskom reditelju Luku Besonu, u glavnoj ulozi blista mlada harizmatična zvezda i dobitnik nagrade za najboljeg glumca u Kanu, Kejleb Landri Džons!

"Kada god se desi nesreća, Bog pošalje psa" – citirajući Lamartina, Beson nam predstavlja

priču o čoveku čija je sudbina bila obeležena traumom iz detinjstva i neopisivom hrabrošću koju je pokazao u suočavanju sa svojim demonima. Daglas, muškarac koji je kao dete doživeo brutalno nasilje od strane svog nasilnog oca, da bi ga zverski napali i psi koje izgladnjuje u kavezu. Međutim, umesto da ga napadnu, psi su ga iznenada zaštitili i postali su njegovi zaštitnici.

Film "Dogman" nas vodi na emotivno putovanje kroz život Daglasa, koji je odlučio pronaći svoj vlastiti put ka ozdravljenju. Njegova veza sa psima postaje ključ za njegovo preživljavanje i oslobađanje od tamnih senki prošlosti. U svetu gde društvena pravila često guše individualnost, Daglas će se suočiti sa izazovima i preprekama, ali će slediti svoje srce i prekomernu ljubav prema psima.

Nemojte propustiti ovo senzacionalno ostvarenje koje će vas baciti u razmišljanje, emotivno dotaći i u vama probuditi osećanja koja će vas povezati sa Daglasovim putovanjem.

Za sve ljubitelje drame, akcije ali i autentične psihološke, životne priče glavnog lika po imenu Dag, ovaj film je pravi izbor.

Kupite na vreme svoje karte na blagajnama bioskopa ili onlajn.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA