Vreme čitanja: oko 1 min.

Pobednici "Potere" posetili Fakultet političkih nauka

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Često su učesnici kvizova upravo sa našeg Fakulteta što pokazuje da Fakultet političkih nauka pruža široka i temeljna znanja iz brojnih oblasti", rekao je dekan Fakulteta političkih nauka prof. dr Dragan R. Simić

  • 0
Potera Foto: A.K./ATAImages

Pobednici "Potere" Aleksandar Belevski, Bojan Đokić i Živorad Dragićević posetili su svoj nekadašnji fakultet, Fakultet političkih nauka. Njih je ugostio dekan ove obrazovne ustanove prof. dr Dragan R. Simić.

"Često su učesnici kvizova upravo sa našeg Fakulteta što pokazuje da Fakultet političkih nauka pruža široka i temeljna znanja iz brojnih oblasti. Nema napretka društva bez znanja i zato uvek treba da negujemo radoznalost“, rekao je prof. dr Simić.

Kako se navodi na sajtu fakulteta, dekan i pobednici "Potere" razgovarali su o njihovom iskustvu u kvizu  i tome koliko im je znanje koje su sticali kao studenti Fakulteta političkih nauka pomoglo. Profesor Simić istakao je važnost očuvanja osećaja zajedništva i povezanosti bivših studenata i fakulteta.

Potera Foto: A.K./ATAImages

Da podsetimo, takmičari su u prošlonedeljnoj epizodi kviza "Potera" uspeli da stignu tragača Milorada Milinkovića i osvoje 1.325.000 dinara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA