Vreme čitanja: oko 1 min.

Maja Šuša: "Neka cvjeta rosno cvijeće" je roud muvi

V. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prema njenim rečima, "Neka cvjeta rosno cvijeće" govori o dva lika koji se susreću kada ga ona primi u svoja kola kao autostopera i put nastave zajedno, a njen partner u filmu je Nikola Pavlović

  • 0
Maja Šuša Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

Gošća nove epizode video serijala Tanjug Reflektor bila je glumica Maja Šuša koja je govorila o svojoj ulozi u kratkom filmu "Neka cvjeta rosno cvijeće".

Šuša je podsetila joj je to peta saradnja sa rediteljem Ivanom Bakračem, i da je raduje što je odlučio da se vrati kratkoj formi u "Neka cvjeta rosno cvijeće", pošto se i sama bavi njom kao jedan od organizatora "Bašta festa".

"Snimali smo u maloj ekipi u januaru u Crnoj Gori. S obzirom da je u pitanju 'roud muvi' (road movie) imali smo neverovatan put od snega do mora, gde je osećaj da se promene četiri godišnja doba u jednom danu", navela je Šuša.

Prema njenim rečima, "Neka cvjeta rosno cvijeće" govori o dva lika koji se susreću kada ga ona primi u svoja kola kao autostopera i put nastave zajedno, a njen partner u filmu je Nikola Pavlović.

"Dvoje ljudi, svako u svojim problemima, nekakako tokom tog dana olakšaju jedno drugom, dogodi se jedan od susreta koji se u životu zapamte", rekla je glumica.

Šuša je rekla da sa Bakračem radi preko deset godina i njihovi filmski ukusi i interesovanja se vrlo često podudaraju.

"Dogode se saradnje između reditelja i glumaca gde imaju potrebu da iznova rade zajedno. Tako da sam ja imala sreću da to bude jako suptilan, inteligentan i divan reditelj. Nadam se da nas čeka još mnogo projekata", rekla je Šuša.

Prema njenim rečima, sa Pavlovićem je radila predstavu gde je Bakrač video da jako dobro funkcionišu zajedno i poželeo da radi film s njima.

Šuša je rekla da je nedavno završila snimanje serije "Radio Mileva" čije se emitovanje uskoro počinje, a igra i u predstavi "Zatvaranje ljubavi", koja je imala premijeru na Belefu.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA