Vreme čitanja: oko 1 min.

"Momentalno su mi dali scenario u ruke": Anica Dobra otkrila kako je dobila ulogu u prvom svom nemačkom filmu

V. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Anica Dobra kaže da joj baza uvek bila u Beogradu

  • 0
Najava druge sezone serije "Beleška profesora Miškovića" Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Anica Dobra je gostujući u emisiji "Kec na jedanaest" otkrila kako je došlo do toga da glumi u Nemačkoj. Kako je navela glumica voditelju Bošku Jakovljeviću, to se desilo još kada je postojala Jugoslavija.

"Nemački producenti su bili na obilascima terena u tadašnjoj Jugoslaviji i eventualnih setova. Tu smo se nekako upoznali, ali smatrala sam da je logično da im se obratim na nemačkom. To je njih jako iznenadilo, kao i jugoslovenskog koproducenta i momentalno su mi dali scenario u ruke", rekla je Anica Dobra i dodala:

"Pozvali me posle par meseci na probno snimanje gde se ono zapravo nije ni desilo, gde sam dobila obaveštenje da su se oni odlučili za mene. Naknadno se nije desila ni koprodukcija nemačko-jugoslovenska, nego je to postao čist nemački film, a ja sam se našla naslovnoj i glavnoj ulozi i posle toga je sve ostalo bilo lančana reakcija na taj prvi film", navela je glumica.

Anica Dobra kaže da joj baza uvek bila u Beogradu.

"Nikad nisam otišla da živim tamo (u Nemačkoj) zbog toga, nego sam uvek ostala u Beogradu. Dakle od te 1987/88. mi je Beograd baza i ja samo idem i radim, a vraćam se da punim baterije ovde", rekla je glumica.

Pogledajte i ceo razgovor sa Anicom Dobrom:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA