Vreme čitanja: oko 1 min.

"To je jedna tragična priča tipične srpske porodice": Nela Mihailović o seriji "Vazdušni most" i Lauševiću

V. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Nisam gledala seriju, ali znam šta sam snimala, tako da i ja jedva čekam i gledaću zajedno sa publikom", rekla je glumica

  • 0
Najavljena premijera domaćeg filma "Heroji Halijarda" za 10. oktobar u Beogradu Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Serija "Vazdušni most" od 16. marta počinje da se prikazuje na RTS-u, a glumica Nela Mihailović, otkriva da će u ovom ostvarenju i za one koji su gledali film "Heroji Halijarda" biti iznenađenja, piše RTS.

"To je jedna tragična priča jedne tipične srpske porodice u ratnom okruženju, a u filmu nisu dovedene sve priče do kraja, dok u seriji naravno da jesu", rekla je Nela Mihailović gostujući u emisiji "Beogradska hronika" i dodaje:

"Svi ti likovi i odnosi su mnogo bogatiji i prisutniji u seriji. Na kraju krajeva, film traje oko dva i po sata, a ovo je šest epizoda. Nisam gledala seriju, ali znam šta sam snimala, tako da i ja jedva čekam i gledaću zajedno sa publikom", rekla je glumica, koja igra lik majke Dušanke Jović.

Njen partner u seriji "Vazdušni most", kao i u "Herojima Halijarda", bio je Žarko Laušević, koji se poslednji put u javnosti pojavio upravo na premijeri filma "Heroji Halijrda" u oktobru prošle godine

"Pamtim da pre više od 30 godina kada smo upisali Akademiju, da o čemu god smo mi tada mladi budući glumci razgovarali ko bi nešto mogao da igra uvek je išla rečenica: 'Dobro, Žarko sigurno, ali ko još?'. Znači to je jedno ogromno divljenje i poštovanje prema Žarku kao glumcu", rekla je Nela.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA