≫ 

Massimo Savić objavio novi spot: "Više nemam pravo da radim prosečne pesme"

Spot, navodi, odražava pozitivu pesme i predivne emocije koje svaki čovek oseća u krugu njemu posebnih ljudi

  • 0
Massimo Savić Printskrin: YouTube/aquariusrecordshr

Samo desetak dana nakon puštanja u radijski eter, nova pesma Massima Savića, "Mali krug velikih ljudi", postala je hit, a dobila je i spot u režiji Radislava Jovanova Gonza, piše Index.

Autor pesme je Ivan Dečak, koji je zaslužan za još jedan Massimov hit Nama se nikud ne žuri, a pesma je snimljena u produkciji poznatog dvojca iz studija Pleasantville Jure Ferine i Pavla Miholjevića.

- Ova pesma me je dirnula na prvu. Znate, više nemam prava da radim prosečne pesme, već samo te posebne. Pesma je nastala pre godinu dana, radio ju je Ivan Dečak iz benda Vatra, baš za mene i moj album - kaže Massimo.

Spot, navodi, odražava pozitivu pesme i predivne emocije koje svaki čovek oseća u krugu njemu posebnih ljudi.

- Pesma donosi dozu optimizma koja nam je u ovim trenucima toliko potrebna. Ivan mi ju je poslao puno pre svih ovih nesreća koje su nas zadesile, pandemije, potresa... Ali kao da je dao naslutiti da će doći trenutak kada ćemo posebno ceniti ono najvažnije - mali krug velikih ljudi, krug naših najmilijih - rekao je Massimo.

Pogledajte spot:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA