Još jedan veličanstveni Đoković, ali na klaviru: Poslušajte "River Flows In You" (Love&Live) (2021)

Stefan Đoković je veliki umetnik i o njemu će se tek pričati i pisati. Uživajte u izvođenju numere "River Flows In You", korejanskog kompozitora i pijaniste Jirume

  • 0

"Đoković očarao publiku"... Da li će vam ovaj naslov i bez čitanja vesti ukazati o kom srpskom čarodnjaku se radi? Siguro da je odgovor - da. Da Srbija već ima Đokovića na ponos i više je nego poznata činjenica, ali ono što ćete videti i čuti kada pogledate video u prilogu nateraće vas da shvatite da Srbija, uz Novaka ima još jednog Đokovića čarobnjaka - Stefana. I to kakvog čarobnjaka.

Ovaj vanserijski umetnik, pijanista, tenor, modni kreator nedavno je napravio pravi mali podvig, učinivši da njegovo klavirsko izvođenje čuvene Šopenove "Revolucionarne etide" na youtubeu prebaci milion pregleda. Neposredno pre toga učinio je veliki životni podvig pobedivši prvo najstrašniju bolest, a potom i samog sebe (smršavši za tri godine više od 100 kg). O njegovim modnim podvizima tek će se čuti, a ovog puta uživajte u Đokovićevim piano majstorijama izvedenim u Love&Live studiju Telegraf musica.

Uživajte u izvođenju numere "River Flows In You", korejanskog kompozitora i pijaniste Jirume!

Zapratite Youtube kanal Telegraf music , uživajte i uskoro očekujte nove i stare velike hitove i nove vrhunske muzičare i pevače. Samo uživo. Samo akustično. Samo jako i dobro. Jer muzika je ljubav - Love&Live!

Telegraf music

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA