≫ 

Rasprodate ulaznice za Gala koncert Zubina Mehte i Beogradske filharmonije: Prenos na RTS-u 2

Široki auditorijum će imati priliku da isprati koncertni događaj godine za koji je vladalo veliko interesovanje jer su ulaznice za Veliku salu Kolarčeve zadužbine kompletno rasprodate

  • 0
Zubin Mehta

Zubin Mehta Foto: Aleksandar Stojanović

Gala koncert Zubina Mehte i Beogradske filharmonije biće direktno emitovan na Drugom programu Radio - televizije Srbije 10. jula 2021. godine od 20 časova. Široki auditorijum će imati priliku da isprati koncertni događaj godine za koji je vladalo veliko interesovanje jer su ulaznice za Veliku salu Kolarčeve zadužbine kompletno rasprodate.

Prvi put nakon godinu i po dana muzičari Beogradske filharmonije imaće priliku da sviraju pred punom salom budući da je krizni štab za borbu protiv COVID 19 dao dozvolu da se ovako značajan događaj održi u punom kapacitetu Velike dvorane Kolarčeve Zadužbine od 883 sedišta.

Zubin Mehta

Zubin Mehta Foto: Marko Đoković

Za svoj deseti nastup sa Beogradskom filharmonijom, maestro je birao "kraljevska" dela simfonijske muzike, koja su ga nekad davno i opredelila da se bavi dirigovanjem. Tako će publika na Kolarcu i ona koja bude pratila koncert putem direktnog prenosa slušati "Pastoralnu simfoniju" Ludviga van Betovena i Prvu simfoniju Johanesa Bramsa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA