• 0

Zvezdara teatar: Repertoar za januar

Prodaja ulaznica za januarska izvođenja počinje sutra, 26.12. u 10h

  • 0
Tre sorele, Zvezdara teatar

Foto: Jakov Simović

U novoj 2021. godini Zvezdara teatar nastavlja sa matine predstavama koje će biti izvođene vikendima sa početkom u 12 časova. Ovog januara na repertoaru je šest predstava za koje karte možete najbrže i najjednostavnije kupiti onlajn preko sajta Zvezdare teatra.

Zvezdara teatar godinu počinje sa predstavom Hipnoza jedne ljubavi, Dušana Kovačevića, koja je narepertoaru 16. januara. Dan kasnije, 17.1. na sceni Zvezdara teatra biće izvedena predstava Tre sorele, Stevana Koprivice.

Vikend nakon ovog rezervisan je za Ljubav u Savamali, Ivana Lalića koja se izvodi 23. januara i Bajku o pozorištu, Vladimira Đurđevića, koja je na repertoaru 24. januara.

Osama-Kasaba u Njujorku, Vladimira Kecmanovića biće odigrana 30.1. a u nedelju 31. januara, Večera budala, Fransisa Vebera.

Zvezdara teatar

Foto: Promo/Zvezdara teatar

S obzirom na epidemiološku situaciju, preporučljivo je da se ulaznice u što većem broju kupuju preko onlajn servisa, na OVOM linku , kako bi se izbeglo čekanje u redovima ispred blagajne. Još jedan važan argument ide u prilog onlajn kupovini, a to je da se novac prilikom otkazivanja predstave automatski refundira na račun kupca dok je za ulaznice kupljene na biletarnici refundaciju potrebno izvršiti na mestu kupovine.

Za one koji nisu u mogućnosti da ulaznice nabave onlajn, blagajna će biti otvorena 26. i 27. decembra 10-12 časova, potom od 28. do 30. decembra u periodu od 12-18 sati, a nakon praznične pauze biletarnica počinje sa radom u petak, 8. januara 12-18h i tokom ovog meseca će raditi petkom 12-18h i subotom i nedeljom 10-12 časova.

- Želimo vam da u predstojećim praznicima pronađete mir i u ovo specifično vreme ne zaboravite da je pozorište mesto koje leči, ako ne drugo, makar dušu... - rekli su iz Zvezdara teatra.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima