≫ 

Rade Šerbedžija otkrio šta mu je poklonila Milena Dravić 2 meseca nakon smrti Dragana Nikolića

- Zvala me je dva meseca nakon Draganove smrti, kad sam bio u Beogradu - počeo je sa pričom slavni glumac i muzičar

  • 4
Serbedzija Milena Dravic, Dragan Nikolic Rade Serbedzija, Milena Dravić, Dragan Nikolić Foto: Milena Đorđević, ATA Images

Rade Šerbedžija, čuveni glumac i muzičar, dao je intervju za Jutarnji list, gde je govorio o Mileni Dravić i Draganu Nikoliću. S kojima je bio prijatelj.

Rade je tokom razgovor otkrio šta mu je to Milena Dravić poklonila dva meseca nakon smrti Dragana Nikolića

- Zvala me je dva meseca nakon Draganove smrti, kad sam bio u Beogradu, i rekla da je Gagin brod odlučila da pokloniti meni. Još ga nije ni stavio u more kad se razboleo, završavao ga je, bio je to nov brod. Rekao sam Mileni da već imam dve barke i zahvalio joj se. No, ona je, kao i obično kad bi se naljutila na mene, rekla: "Ne lupetaj" i dodala da želi da imam uspomenu na njega. Prebacio sam ga u Hrvatsku i dao mojim ljudima da njim prevoze mlade glumce na probe i predstave. Sad je u floti brijunskog teatra Ulysses. Na njemu piše Gaga, uz sliku mog druga Dragana Nikolića kao Popaja u mornarskoj majici. Sad nas Gaga vozi i Dragan Nikolić je svaki dan s nama tokom leta. Čuva nas i štiti - rekao je Šerbedžija.

Na pitanje da li ima nekih novih projekata kod njega, odgovorio je sledeće,

- Dva bi filma trebalo da snimim u Americi. Jedna mlada rediteljka pokušava svoj da prebaci u London, da tamo snimamo, a drugi bi se trebao raditi u Njujorku i na Novom Zelandu. Opet sam dobio fantastičnu ulogu, oca glavnog junaka. To je priča između oca i sina, izvrstan scenario, i nadam se da ćemo ga ove godine odraditi - rekao je Šerbedžija.

Video: Milena i Dragan voleli su se obraz uz obraz do samog kraja, a ovo je obeležilo njihove živote

(Telegrafr.s)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA