Zvezdara teatar izbacio poslednji repertoar za ovu sezonu: Ove predstave možemo gledati u junu

Počela je prodaja ulaznica

  • 0
Osama kasaba u Njujorku Osama kasaba u Njujorku Foto: Nikola Vukelić

U ponedeljak, 24. maja, u 12 časova, počela je prodaja ulaznica za poslednji repertoar u ovoj sezoni u "Zvezdara teatru"!

Jun je poslednji mesec u pozorišnoj sezoni 2020/21. kada će se na sceni Zvezdara teatra izvesti komadi koji će vas nasmejati, rasplakati, o kojima ćete pričati...

U dva termina 19. i 23. juna će se igrati i najnovija predstava "Zvezdara teatra", "Berači snova", Vladimira Đurđevića, koja je od svoje premijere u martu izvedena skoro 10 puta.

Predstava "Tre sorele", Stevana Koprivice će biti izvedena u tri termina, 5. 6. i 12. juna, "Klaustrofobična komedija", Dušana Kovačevića 15. i 16. juna, "Hipnoza jedne ljubavi" 17. i 18. juna.

Na repertoaru su i komedije "Pasivno pušenje", "Bajka o pozorištu", zatim "Voz kom se uvek rado vraćate", a sezonu zatavaramo predstavom "Osama-Kasaba u Njujorku", koja će biti izvedena 25. juna.

Zvezdara teatar repertoar Foto: Promo/Zvezdara teatar

Onlajn kupovina ulaznica preko sajta pozorišta je najjednostavnija i najlakša, a ukoliko niste u mogućnosti da do karata dođete na ovaj način, naša blagajna će do kraja maja raditi svaki radni dan od 12 do 19:30 i dva sata pre početka svake predstave. U junu je radno vreme biletarnice petkom 12-19.30 i dva sata pre početka svake predstave.

Sve predstave tokom juna se igraju sa početkom od 19:30 časova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA