≫ 

Osvojite besplatno letovanje za narednih 20 godina: Evo šta je potrebno da uradite

Besplatan odmor sve do 2041. godine

  • 0
Turizmu preti pad od 70 odsto Foto: Pixabay.com

Hoteli duž obale Karipskog mora su odlučili da se zajedno udruže kako bi jednom srećniku svake godine pružili besplatan odmor u luksuznom all inclusive odmaralištu u Meksiku tokom narednih 20 godina.

Organizatori ovog projekta će izabrati jednog pobednika, a nagrada je više nego primamljiva: all inclusive odmor za dve osobe u hotelima sa četiri ili pet zvezdica u odmaralištima tokom narednih dvadeset godina!

Nagrada dolazi u vidu poklon bonova koji se mogu unovčiti svake godine za petodnevni odmor u rizortima koji se nalaze u bajkovitim turističkim mestima, kao što su Kozumel, Kankun, Isla Muheres, Tulum, Plaia del Carmen.

Da biste učestvovali u ovom događaju, potrebno je da pošaljete svoju prijavu putem Tik Tok platforme ili Instagrama.

Zadatak je prilično jednostavan - treba da osmislite, a zatim i objavite video zapis ili fotografiju inspirisanu plažama i morem u Meksiku i da koristite hešteg #Come2MexicanCaribbean i označite @Come2MexicanCaribbean

kankun, meksiko Foto. Pixabay

Organizatori će odabrati objavu sa maksimalnim angažmanom, tj. postove sa najviše komentara, sviđanja i deljenja. To znači da ćete morati da radite na tome da privučete najviše pažnje.

Najkasnije se možete prijaviti do 9. novembra, a pobednici će biti proglašeni 27. novembra.

Ideja ovog konkursa je promocija Meksika kao turističke destinacije. Turizam čini 8,5 odsto BDP-a zemlje, a Meksiko je prošle godine posetilo oko 24 miliona stranih turista. Ali, uprkos tome što su granice još u julu ponovo otvorene za turiste, hoteli i drugi ugostiteljski objekti nisu ostvarili impresivne rezultate.

Sve informacije o takimičenju možete dobiti klikom na LINK.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA