≫ 

Skrivene plaže i pećina gde se kupala Afrodita: Zašto ne smete da propustite turu brodom na Pargi

Provozali smo se brodom oko poznatog letovališta i otkrili njegove skrivene lepote

  • 1

Poslednjih nekoliko godina Parga je postala jedno od grčkih destinacija, koje turisti iz Srbije najčešće biraju.

Zbog živopisnog gradića na obali mora, prelepih gradskih plaža i tvrđave sa koje "puca" pogled na ceo krajolik, Pargu zavoli svaki turista koji ima sreću da bude njen gost.

Za tu ljubav zaslužne su i brojne ture oko ovog mesta, gde se posebno izdvaja tura brodićem. Cena karte od dva do 10 evra (u zavisnosti od toga koliko je udaljena destinacija do koje želite da odete brodom), omugućuje vam da vidite skrivena bogatstva divlje paške prirode.

Plaže u skrivenim uvalama sa belim peskom i tirkizno plavim morem, grčke crkvice koje se nalaze u stenama i neizostavna Afroditina pećina samo su neka od tih bogatstava. U videu na početku teksta pogledajte zašto je tura brodom oko Parge nešto što morate da stavite na vašu listu letnjih destinacija.

Leto je lepše sa agencijom Viva travel. Paket aranžmani na 10 noćenja, već od 69€. Agencija ima SPECIJALNU PONUDU aranžmana u Pargi.

Video: Srpski turisti koji su otišli u Grčku: Nismo se pokajali nijednog trenutka!

(I.Nedić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ccc

    26. jun 2020 | 07:49

    Parga, niz brdo uz brdo. Ležaljke i suncobrani od 10 do 20 evra. Na sred plaže gliseri koji vuku padobrane, gumene banane i ostale rekvizite za zabavu. More po nekada prljavo, zavisno od vetra i talasa. Parga na jedan dan sasvim dovoljno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA