≫ 

Kako će u budućnosti izgledati jedna od najpoznatijih plaža u Grčkoj?

Ako je niste do sada posetili, sigurno vam je velika želja

  • 6
Zakintos Foto: Pixabay

Hotelijeri sa ostrva Zakintos pozdravljaju najavu Ministarstva turizma da se uspostavi agencija za upravljanje čuvenom plažom Navajo i iskoriste bolje njeni potencijali, koji su veliki.

Očekuje se da će ta agencija omogućiti pronalaženje rešenja za očuvanje jedne od najpoznatijih plaža u Grčkoj, kao i za njeno sigurno upravljanje i promociju.

- Novi zakon prepoznaje stvarnu vrednost jedne od najpopularnijih plaža u Grčkoj, koja privlači svake godine veliki broj posetilaca iz celog sveta i ujediniće lokalno stanovništvo i sve ostale, koji su zainteresovani da zajedno rade na očuvanju i promociji te atrakcije – naveli su iz Udruženja hotelijera Zakintosa, prenosi portal Newsgtp.

Kako su naveli iz Ministarstva turizma, planirano je da Agencija bude usresređena na rešavanje pitanja bezbednosti na plaži Navajo, poznatoj po olupini broda koja se na njoj nalazi.

Takođe bi trebalo i da pomogne u tome da bude rešen sukob interesa, koji je nastao između lokalnih stanovnika i vlasti, što je uticalo na ometanje brojnih intervencija, te ostavilo destinaciju nedovoljno iskorišćenom.

Podsećanja radi, nakon obrušavanja zemljišta na plaži Navajo prošle godine, vlasti ostrva su podnele Ministarstvu turizma plan za remont celokupnog područja, koji bi trebalo da uključi i bolji prilaz plaži.

Da li ste imali prilike da uživate u lepotama ove plaže?

(Aleksandra Blažević/Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Норд

    22. decembar 2020 | 19:29

    Први пут сам доживео да је неки предео пет пута лепши уживо него на разгледници или фотографији(обично је обрнуто)., био два пута и за сваку препоруку🇬🇷💓

  • Knindza

    22. decembar 2020 | 19:51

    Bio sam nista posebno,inace mi je ta grcka kao da sam otiso u siriju.Jedino hrvati imaju more sve ostalo su bare.

  • ✍️

    26. decembar 2020 | 12:11

    Grčka pre lepa ima plaže posebne. Ali ova na Zakintosu nije mi nešto . Zamišljala sam je posebnom.🤷‍♀️💪

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA