Fotografija sa crnogorske plaže godinama intrigira javnost: Jedni se smeju, drugi pobesne

Slika koja kruži društvenim mrežama iznova je aktuelna u toku letnje sezone

  • 37

Fotografija sa jedne plaže u Crnoj Gori ne prestaje da intrigira javnost godinama. Slika koja kruži društvenim mrežama iznova je aktuelna u toku letnje sezone, a komentari su uvek podeljeni.

Dok se pojedinci nasmeju ima i onih koji se prilično razbesne.

Naime, na internet je postavljena fotografija table sa plaže u Crnoj Gori na kojoj pišu cene ležaljke, suncobrana i tzv. kompleta.

I to ništa ne bi bilo čudno da komplet, za koji većina pretpostavi da predstavlja iznajmljivanje i ležaljke i suncobrana, nije veća od pojedinačnog najma.

- Ležaljka 3 evra, suncobran 2 evra, komplet 7 evra - stoji istaknuto na tabli.

O čemu se zapravo radi?

Dilemu je rešila jedna od korisnica društvenih mreža na stranici Podgorički vremeplov, koja je napisala da jedna ležaljka i suncobran koštaju pet evra, a da komplet (dve ležaljke i suncobran) košta sedam evra.

- Ležaljka (jednina) je 3 evra i suncobran (jednina) je 2 evra, što je jednako 5 evra. Jer neko dođe sam na plažu, znate, i to postoji. A, onda postoji i par koji želi, pazi sad, komplet ( dve ležaljke i suncobran), što je ukupno šest evra, a suncobran dobijete za 1 evro - objasnila je ona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleks

    7. avgust 2021 | 13:07

    E, stvarno je velika mudrost setiti se da je komplet suncobran sa dve lezaljke...

  • Marija

    7. avgust 2021 | 13:28

    Ja ne znam koji je vas problem,pa sve sto ima veze sa CG komentarisete negativno!Razumijem da ste ogorceni na politicare,na saku komita ali to su vise mediji naduvali nego sto je realnost.Ja kad odem na Zlatibor,Beograd,Taru,pa kad se vratim ne pisem kako mi je sve preskupo,kako nikad vise Srbija,kako je narod neljubazan,grad prljav i pun smeca!Molim vas prestanite da budete negativni!

  • 🔴🔵⚪

    7. avgust 2021 | 12:44

    Ne letujem kod njih, tako da me ne zanima sta rade!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA