≫ 

Uskoro otvaranje novog odmarališta na Maldivima: Evo kako će izgledati glavni bazen od 150 metara

Sadržaće 99 vila, uključujući i trideset šest bungalova iznad vode...

  • 0
Maldivi Foto: Pixabay

Kasnije ove godine, The Chedi resort će otvoriti svoj prvi posed na besprekornim MaldivimaThe Chedi Kudavillingili, prenosi Lux Life.

Odmaralište će biti smešteno na kilometar širokom koralnom ostrvu nazvanom Kudavillingili, a prema planovima, ono će sadržati 99 vila, uključujući i trideset šest bungalova iznad vode.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by GHM hotels (@ghmhotels) on

Upravna kompanija Chedi odmarališta, GHM, sarađivala je sa globalnim timom stručnjaka i dizajnera kako bi zajedno kreirali ono što treba da predstavlja njihovu novu unikatnu ponudu. Novi posed će biti okarakterisan arhitekturom u stilu Maldiva, sa enterijerima koji su inspirisani Singapurom, uz komade rasvete sa potpisom SAD.

U centru pažnje novog odmarališta svakako će biti glavni bazen od 150 metara, koji će se sigurno dopasti svima onima koji žele da se drže podalje od okeana. Do novog odmarališta će se vrlo lako dolaziti, jer se ono nalazi na samo 25 minuta avionom od Malea.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Maldives News (@maldivesplanet) on

Pored vila iznad vode, Chedi će lansirati i spa centar sa osam vila za tretmane koje se nalaze iznad vode. Restorani i iskustva u toku boravka će ovde biti u centru pažnje, pa će s tim na umu odmaralište nuditi opcije poput krstarenja u svitanje, surfovanja, pecaroških ekspedicija, bara, kuvanja i mnogo toga drugog.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA