"Ja i muž stalno imamo seks u javnosti. Kada čujete zašto, nećete se više zgražavati i kritikovati"

Ko ima decu, zna koliko je seksualni život drugačiji kada ona dođu na svet

  • 15

Mislite da je lako biti roditelj i imati decu, a onda imati i normalan partnerski odnos i seksualni život? Grešite.

Ljubinka iz Valjeva podelila je svoju priču i pokazala kako se morate snaći kada u kući imate decu, a želite da probate nešto uzbudljivo i raspalite vatru u vašemseksualnom životu.

Seks u javnosti je mnogo uzbudljiviji. Foto-ilustarcija: Printskrin/Youtube/BgCyclist

- Za mog muža i mene seks je postao rutina nakon godina i godina bezuspešnih pokušaja da imamo bebu. Seks je postao posao i borba protiv neplodnosti. Neki parovi probaju sve od alkohola do prljavih reči kako bi ponovo upalili vatru, a na svu sreću po nas deca su nam mnogo pomogla.

Pored svih ovih obaveza i dece, naći vremena i energije da se posvetite seksu je magija. Zato ja i suprug koristimo svaku priliku koju imamo da imamo seks. Ponekad su te prilike na javnim mestima i budemo uhvaćeni. Trudimo se da budemo tihi i diskretni, ali i policajci moraju da rade svoj posao.

Prvi put su nas uhvatili u autu na plaži. Nismo se nadali da će nas uhvatiti. Kada nas je policajac uhvatio, ceo život mi je proleteo pred očima. Nakon tog prvog puta izgubila sam se u računici koliko puta smo imali seks u javnosti. Bilo je to nebrojeno puta. Nešto što je počelo kao naivan beg od dece i obaveza postalo je toliko uzbudljivo da nismo u mogućnosti da prestanemo. Sada nas i sama pomisao da mogu da nas uhvate uzbuđuje do ludila. Više se plašim da nas deca ne zateknu dok imamo seks nego da nas uhvati policija ili prolaznici, rekal je Ljubinka.

Za seks u javnosti možete da budete ozbiljno kažnjeni. Printskrin: thesun.co.uk

Doktor Don Majkl ekspert za veze, objašnjava da seks u javnosti oslobađa velike količine dopamina, istog hormona koji se oslobađa u veoma uzbudljivim situacijama. On utiče na strast i može da poveća želju za seksom.


Nema ničeg lošeg u tome da imate seks u javnosti, ali je neophodno da budete sigurni da ste bezbedni dok to radite napolju. 27 odsto mladih od 25 do 29 godina ima seks u javnosti. On na šta ne smete da zaboravite jeste da se na naekim mestima seks u javnosti kažnjava i novčano, ali i zatvorskom kaznom. Pored toga ne dozvolite da vas ponese momenat i da zaboravite na zaštitu pa je upotreba kondoma uvek savet.

(Telegraf.rs/elitedaily.com/popsugar.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lemi

    24. novembar 2018 | 09:45

    Pa valda imaju spavacu sobu i krevet u kom se mogu sexati? Ne kapiram u cemu je problem osim sto ih pali da ih netko uhvati na gomili a to je vec dr stvar. Mada i to mi je onako bljak. Svoja intima se ne pokazuje pred drugima

  • Full

    24. novembar 2018 | 09:32

    Imao sam pre mesec dana u WCu na aerodromu.. Krenes sa top zenskom na more, let kasni.. Fenomenalno iskustvo i pocetak letovanja . . . ;)

  • Mara

    25. novembar 2018 | 13:31

    A nije zabranjeno piti pivo na javnom mestu.Ja kad god sam mogla imala sam seks na javnom mestu.I bas je super.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA