MOMCI, PAŽNJA: Žene mrze vaše ortake!

Nakon kraćeg ispitivanja naučnici su došli do saznanja da skoro svaka devojka ili supruga ne može da podnese prijatelje svog partnera, verujući da oni imaju loš uticaj na njega

  • 19

Žene ne vole prijatelje svojih partnera, pokazala su najnovija istraživanja, jer veruju da muško društvo negativno utiče na njihove jače polovine. Ono što im najviše smeta je to što njihovi momci s drugarima dosta piju, ostaju do kasno u gradu i konstantno pričaju o fudbalu, zbog čega im se diže kosa na glavi.

Takođe smatraju da su svi ti prijatelji prebučni, prave se važni i utiču negativno na ponašanje njihovog dečka ili muža. Svaka deseta dama otkrila je da su partnerovi prijatelji predstavljali kamen spoticanja za njihovu vezu, 16 odsto je priznalo kako su pokušale da spreče svoje momke da se druže s pojedinim ljudima, a čak trećina pripadnica nežnijeg pola smišljalo je izgovore kako se ne bi našle u društvu s njima.

Da stvar bude još gora, tek 20 odsto žena, od 2.000 koliko ih je učestvovalo u studiji, priznalo je kako im se ne dopada neki od partnerovih prijatelja, dok je 75 odsto njih priznalo kako im se ne sviđa većina njegovih drugara. Osnovni razlog je zato što veruju da se muškarci tokom izlazaka s ekipom vraćaju 10 godina unazad, odnosno pričaju o sasvim drugim temama, prave se važni i koriste se prostijim jezikom nego inače.

Da nije sve tako crno, pokazao je podatak da ženama ne smeta kada se muškarci viđaju s prijateljima povodom bitnih događaja kao što su rođendani, slavlja ili praznici.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • A L E K S A N D A R...

    11. decembar 2013 | 14:49

    zene mrze sve sto vole njihovi partneri.. DRUGARICE DRUGOVE FUDBAL KLADIONICU ITD.

  • Joxy

    11. decembar 2013 | 14:05

    kakva glupost!zene mrze vase drugarice :))

  • Saki

    11. decembar 2013 | 14:29

    Prisne drugarice...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA