Devojke, obratite pažnju: Četiri trika kojima muškarci odvode žene u krevet

Često su lenji da glume da su bili iskreni

  • 9

Kada žele da ostvare svoj cilj i zadovolje sebe, muškarci su u stanju da se služe svim mogućim tehnikama.  Mnogim ženama se bar jednom desilo da završe u krevetu s muškarcem s kojim su želele da malo pričekaju.

Čovek koji je stvarno imao seks sa delfinom objašnjava kako to izgleda i otkriva koliko je tačan Oskarom nagrađen film "Oblik vode"

Bilo da je reč o hemiji ili trenutnim osećanjima koja su nadjačala um, može se reći da muškarci imaju svoje male trikove kojima lakše odvode žene u krevet. Evo kakve manipulacije obično koriste...

Šta mesec rođenja govori o tome kakvi ste u krevetu

Pixabay

1. Slatke reči

Muškarci tačno znaju šta da kažu kako bi se žena osećala posebno, a jednom kad dobiju šta žele, često su lenji da glume da su bili iskreni.

2. Alkohol

Ne govorimo o predatorima koji opijaju žene i iskorišćavaju ih, govorimo o onima koji znaju da će žena uz malo alkohola postati opuštenija. I u pravu su.

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy


3. Pričanje tužne priče

Muškarac koji odjednom otvara dušu i deluje neverovatno ranjivo najčešće ima skrivene namere. Nije to ništa loše, ali je prozirno.

4. Slušaju žene

Neki stvarno slušaju i stalo im je, ali mnogi to rade samo iz koristi.

Daljinac

(Telegraf.rs / avaz.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    18. mart 2018 | 16:06

    Ha ha sve ste to lepo rekli i istinito,ali nedostaje jos jedan faktor a to je lova💸taj osecaj i miris novca nece nikog ostaviti ravnodusnim!!!!!!!to je parfem koji zene najvise vole😆

  • B

    18. mart 2018 | 17:47

    Ako se dobro ne potrudi u udvaranju i ne steknem utisak da sam jedina dzaba mu da je i rokfeler. Nismo sve iste. Zato ako nas pogresno procene pa ne mogu da nas imaju to ostavlja trag. Ono sto izgustiraju zele da promene a pate za onim sto nisu dobili

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA