≫ 

Muškarci, evo šta donji veš ženama govori o vama

U vreme veoma zamršenih muško-ženskih odnosa ženama je potrebna pomoć da dešifruju svog potencijalnog partnera. A jedna od njih dolazi direktno iz fioke s njihovim donjim vešom

  • 1

Svaki čovek je skup svojih izbora, zato sve što izabere može biti važno ako želimo da ga brzo upoznamo. Tako možemo da dekodiramo i razumemo i muškarce - na osnovu stvari koje biraju. Mnogo tragova i signala o njemu može vam biti ispred nosa, nadohvat ruke – u njegovoj fioci za donji veš.

SAMO ZA MUŠKARČINE: Ovo su gaće sa SLANINSKOM svežinom! (FOTO)

(VIDEO) Pitali smo muškarce kakav ŽENSKI VEŠ vole. Evo šta su nam rekli!

Da li je u fioci više bokserica, domaćinki ili vaš muškarac preferira model komandos, to mnogo govori o njegovoj ličnosti. A evo kako da razumete ono što ste otkrili.

Klasične bokserice

Ako je momak fan standardnih bokserica, on je klasična vrsta muškarca. Dobro, možda i pravi izlete - ali ne voli da odluta od onoga što on smatra udobnim. Verovatno je nosio istih pet pari skupih markiranih bokserica koje mu je majka kupila još 2012.

On može da izdrži jaku ženu zato što je opušten. On je srećan u svojim crvenim, belim, plavim i boksericama sa malim sidrima. On nije trendseter pun sebe. Izbor ovog momka kaže da brine o pametnijim i važnijim stvarima nego o mondenskom donjem vešu. On verovatno ni ne misli mnogo o odeći uopšte – više je zauzet mislima kako da otplati kredit za privatni fakultet koji je završio.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Kraće bokserice

Momak koji nosi kraće bokserice je kul tip koji ne zna tačno šta želi od života... jer život je krivudav put.

On nosi ono što je udobno i prijatno. Ovo je tip koji će vam ispričati sve o svojim najcrnjim serćanjima iz detinjstva, kada je pao sa drveta i kad mu je otac rekao da ne plače jer će samo tako postati čovek. On je osetljiv, ali ne plaši se svojih emocija i strasti. I želi da znate da je dobar u tome.

On će vam doneti kafu u krevetu i žrtvovati se za vas. On je multitasker i govornik. Ne boji da nosi uske farmerke i uopšte nije zabrinut šta neko misli o njemu. Taj momak je previše zauzet probama sa bendom. Da li volite njegov bend? On želi da volite njegov bend.

Frajer dana - Stiven

Duže bokserice

On nije tvoj standardni dečko za šemu. On je odrastao čovek... koji nosi gaćice za odrasle.

On je jak i tih tip na kakve te je mama uvek upozoravala. Ne govori mnogo - osim ako ima nešto da kaže. Ali možete shvatiti šta misli gledajući ga u oči. Možete li?

On ne igra igre, ne lomi srca okolo i kaže šta misli. Čita Edgara Alana Poa i govori o svojoj budućoj deci iako ste tek tri nedelje zajedno. Ne želi da vas uplaši, ali - da li ste spremni da budete zajedno zauvek?

Foto-ilustracija: pixabay.com Foto-ilustracija: pixabay.com

 

Slip gaćice

Ovaj momak je drzak i nestašan. On unosi živost gde god da kroči jer mu je smisao za humor uvek na mestu. Njegov personaliti definitivno radi za njega. Teško ga dovesti u neprijatnu situaciju, a to samopouzdanje čini ga zapravo super seksi. Potpuno je svestan sebe i zbog toga kul u svakoj situaciji.

On je tip momka koji će vam reći da imate sladoled na licu pre nego što vam poliže obraz. Na urnebesan način reći će sve želite da kažete svojim grubim saradnicima - pravo u lice.

Frajer dana - Rodžer

Suspenzor

Njegov suspenzor podseća ga na stare fudbalske dane, a on samo ne želi da ostavi prošlost iza sebe. Zapravo, to samo prolongira.

Ko bi mogao da ga krivi? On neće da zaboravi. On je divlji čovek. Živi potpuno isto kao pre 10 godina. Voli da se zabavlja i voli da pleše. On je momak starih dobrih vremena.

Možda ne bi mogao biti savršen dečko, ali sa njim stiže najbolje zezanje. Suviše je lenj da bi birao donje rublje, ali i previše kul za domaćinke.

Tange

Samo dva odsto muškaraca priznaće da nose tange. Da li su one najudobnije? Ne. Da li ste sa takvim tipom načisto? Da. Momak u tangama je prokleto neustrašiv čovek. On ne daje pet para za mišljenje okoline. On je potpuno svoj.

I to je ono što je važno za čoveka u tangama. On želi da izgleda dobro (onako kako on zamišlja šta je to dobro) i spreman je da se zarad toga odrekne udobnosti. On jeste prokleti čudak - ali samo zato što gleda svoja posla.

Frajer dana - Bruno

Komandos

Jedni bi ga mogli nazvati racionalnim, dok bi drugi mogli reći da je prljav. On voli stare filmove i puši travu na pajp. To što muškarac ne nosi veš nije znak njegovog seksepila, već je verovatnije reč o lenjosti. Ili nije stigao da opere prljavo rublje iako verovatno još uvek živi sa roditeljima.

A ukoliko ne stigne da obavi ono osnovno, verovatno neće imati vremena ni za druge stvari - na primer za vas.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA