Da li je sudija bio X faktor na El Klasiku? (VIDEO)

Iako kvalitet fudbala nije dolazio u pitanje tokom 90 minuta na stadionu "Santjago Bernabeu", na kom je na kraju slavila Barselona, kvalitet suđenja itekako jeste!

  • 34
FK Real Madrid – FK Barselona Foto: AP/Tanjug

Na spektakularnom 168. "El klasiku", jednom od najvećih derbija na svetu, u sred Madrida je slavila Barselona nad Realom 4:3. Čak sedam golova, od toga su tri delo Lea Mesija, dosuđeno je čak tri penala, kao i jedan crveni karton, i to Serhiju Ramosu.

Iako kvalitet fudbala nije dolazio u pitanje tokom 90 minuta na stadionu "Santjago Bernabeu", kvalitet suđenja itekako jeste!

Krenimo redom sa spornim situacijama, a očekujemo da vidimo i vaše komentare.

54. minut meča - prekršaj Danija Alveša nad Kristijanom Ronaldom, koji je po svemu sudeći, bio van 16 metara. Sa bele tačke je Portugalac bio precizan, za vođstvo "kraljevića" u tom trenutku 3:2.

65. minut meča - Nejmar je posle ofsajda koji je bio nedosuđen umakao odbrambenim igračima Reala, a Serhio Ramos je morao da uradi sve kako bi zaustavio Brazilca. Penal nije bio sporan, ali odluka da Španac dobije crveni karton, svakako je momenat za diskusiju.

84. minut meča - Inijesta je bio u prodoru između Karvahala i Ćabija Alonsa, ali je pitanje da li je pad Barsinog fudbalera morao da bude sankcionisan penalom.

Imate reč u komentarima!

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    24. mart 2014 | 02:53

    Prvo penal za Real je bio van 16 metara ali stvarno je glupo kriviti sudiju sto nije primetio tih 10 cm,lako je sa usporenim snimkom iz 15 puta.Drugo, prvi penal za Barsu cist kao suza,crveni karton je potpuno po pravilima u takvoj situaciji (za one kojima nije jasno) a da li je bio ofsajd mozda, realno i da i ne,tako da je i ovde sudija odsudio odlicno. I trece,penal za barsu na kraju je POTPUNO cist,glupo je gledati navijacki i kenjati ovde,covek ih je prosao i dalje kontrolisuci loptu,da ga nisu faulirali ugrozio bi gol i TO JE PENAL.Sudija uopste nije bio los,neznam odakle ta glupost.

  • edi

    23. mart 2014 | 23:57

    sramota za sudiju

  • HalaMadrid

    24. mart 2014 | 00:20

    Sudija oskrnavio fudbal svakom odlukom koju je doneo, a poslednji penal bi i u jelen superligi bio smesan

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA