NIKOLIĆ: Ne pristajem da ćutim! (VIDEO)

Kratko je trajalo obećanje trenera Partizana da više neće davati ekskluzive kad je u pitanju komentarisanje suđenja

  • 2

Pred početak meča Partizana sa Inđijom, trener Marko Nikolić, iako prvobitno nije želeo mnogo da govori o utakmici sa Slobodom, prokomentarisao je suđenje na meču na kom su crno-beli slavili rezultatom 1:0.

Nikolić je istakao da mu je najvažnije što je njegova ekipa osvojila tri boda, i da je sada fokus na narednoj utakmici sa OFK Beogradom. Ipak, usledilo je pitanje u vezi sa spornom situacijom - prekršajem nad Trajkovićem.

- Ne pristajem da ćutim! Činjenica je da nam je u trećem minutu meča sa Slobodom dosuđen nepostojeći ofsajd, u drugom poluvremenu prema oceni fudbalske javnosti, nije dosuđen penal, a u protokolu je zapisano da je Trajković dobio žuti karton navodno zbog nedozvoljenog starta prilikom proslave gola - otkrio je Nikolić novinarima, protiv kog je inače pokrenuta prijava zbog komentarisanja suđenja.

Trener Partizana je zadovoljan kako se mladi Andrija Živković snašao u veznom redu na prethodnom meču.

- Živković je pokazao svojim talentom da može da igra na više pozicija. Na meču sa Slobodom bili smo desetkovani, pa smo morali malo da kombinujemo i zadovoljan sam onim što je pružio - smatra Nikolić.

Novinari su upitali trenera šampiona za komentar o poslednjem "El Klasiku".

- Bilo je svega na terenu, ne bih previše komentarisao, dovoljna je činjenica što se sa divljenjem priča o toj utakmici. Iako ne bih poredio, ali na Vračaru, na meču sa Radom, viđeno je šest golova, ali se nije o tome pisalo sa oduševljenjem. Srpski fudbal se gleda drugim naočarima, mnogo tamnijim, u odnosu na evropski, koji se gleda ružičastim - slikovito je opisao Marko Nikolić.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(P.M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA