Zvezda prodala 18.700 ulaznica za Uniks!

Čini se da neće pasti novi rekord posećenosti navijača crveno-belih kada su u pitanju evrotakmičenja

  • 12

Za prvu utakmicu polufinala Evrokupa između Crvene zvezde i Uniksa u "Kombank areni" rasprodate su ulaznice još u nedelju, a njih je bilo oko 18.700, potvrđeno je Telegrafu u klubu.

Ova cifra ne čini i konačan broj gledalaca koji će biti u "Areni", s obzirom da su ovo samo ulaznice za konkretnu utakmicu.

Kako je obelodanjeno posle utakmice sa Budivljenikom, kada je i postavljen rekord posećenosti svih evrotakmičenja, tada je prodato 20.736 ulaznica, treba uračunati i sezonske karte, kao i pozivnice na osnovu sponzorskih ugovora.

Podsećamo, za utakmicu sa ukrajinskim klubom podeljeno je 1.368 pozivnica na osnovu sponzorskih ugovora, a 1.954 onih koji poseduju sezonske karte.

Imajući u vidu da broj u okviru sezonskih karata i pozivnica ne bi trebalo znatno da variraju, može da se pretpostavi da neće doći do postavljanja novog rekorda posećenosti, koji je na snazi tek nedelju dana.

Podsetimo još i da su iz kluba u toku dana apelovali na navijače da dođu ranije u "Arenu" kako bi se izbegle gužve. Utakmica počinje u 19.30.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • @Lamine

    1. april 2014 | 22:10

    Broj navijaca, tj karata koje se puste u prodaju, zavisi od toga na kolikom delu Arene ce biti skinute stolice i tako povecan kapacitet.

  • Speedy

    1. april 2014 | 21:36

    Ma jok,to su duhovi!

  • bsbs

    1. april 2014 | 20:40

    Ada zar ne bi trebalo sad svaki put da bude toliko navijaca, kako to moze da varira??? Nije to poljana pa se ne zna nista, nego dvorana koja ima tacno odredjeni broj mjesta i ako je krcata i ispunjena ne moze da bude nekad 24 hiljade, nekad 22, nekad 20... Neka mi neko objasni, ozbiljno pitam.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA