Radonjić: Plus 11 nije dovoljno za finale!

Najavljujući revanš polufinala Evrokupa, trener crveno-belih ulogu favorita prepušta Uniksu* Radenović putuje, ali nije skroz spreman

  • 3

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić uoči revanša polufinala Evrokupa sa Uniksom rekao je da njegov tim nije favorit za plasman u finale, bez obzira na prednost.

- Uniks je protivnik koji je sposoban da savlada najkvalitetnije evropske ekipe. Iskustvo i kvalitet koji poseduje, ali i domaći teren biće im svakako prednost. Moramo da odigramo maksimalno svih 40 minuta i da bez razmišljanja branimo prednost iz prvog meča - napomeuo je trener crveno-belih.

On je istakao da je Uniks ove sezone uspeo ubedljivo da pobedi Lokomotivu i Lijetuvas Ritas, ekipe protiv kojih je i Zvezda igrala.

- Rezultati koje su postigli pokazuju da Zvezda ne može da bude favorit u tom meču. Uniks ima kvalitet da pobedi protivnika sa 15 poena razlike na strani, a još ubedljivije kod kuće. Ako odigramo na odgovarajućem nivou, možemo da se nadamo dobrom rezultatu - rekao je Radonjić odmereno, u svom stilu.

On je napomeno da Zvezda putuje kompletna, ali da Ivan Radenović nije potpuno spreman, kao i da nema informaciju da li će protivnički centar Jan Vujukas izaći na teren.

Utakmica između Uniksa i Crvene zvezde igra se u sredu od 17 sati.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tatko na grobara do koske

    7. april 2014 | 14:25

    Pobedićemo i tamo ovaj moj mali sinčić neće to preživeti

  • Страхиња

    7. april 2014 | 16:30

    Svi dizu taj Uniks u oblake kao da je Miami. Pa sto ne igraju Evroligu kad su tako dobri? To sto su dobili Lokomotivu u okviu domaceg prvenstva ne govori toliko. Da su se sreli u Evroligi Lokomotiva bi ih zgazila.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA