Svi fudbaleri Hrvatske podržavaju Šimunića: Ponele ga emocije!

- Razgovarao sam sa njim 100 puta i on ima advokate koji ga uveravaju da će dobiti taj slučaj - tvrdi Dario Srna

  • 19

Fudbaler Josip Šimunić izazvao je skandal u evropskom i svetskom fudbalu ustaškim povicima "Za dom spremni" prilikom proslave plasmana Hrvatske na Mundijal u Brazilu.

Defanzivac Dinama je dobio novčanu suspenziju i onu bolniju od deset mečeva neigranja, čime se oprašta od Svetskog prvenstva. Ipak, Šimunić je pokucao na vrata Suda za sportsku arbitražu u Lozani, i nada se da potpunom ukidanju kazne.

Za to vreme, njegovi saigrači iz reprezentacije poručuju da su u potpunosti na njegovoj strani, što je potvrdio i Dario Srna.

- Jednostavno, emocije su ga ponele. Razgovarao sam sa njim 100 puta i on ima advokate koji ga uveravaju da će dobiti taj slučaj. Hajmo onda da sačekamo ishod te priče. Što se tiče reprezentativaca, svi smo na njegovoj strani - kazao je Srna i osvrnuo se na Mundijal.

- Znamo gde idemo, znamo šta nam je činiti. Imamo mladog selektora, koji je doneo nemačku disciplinu. Trudimo se da ispunimo njegove i fudbalske i nefudbalske zahteve. Nastojaćemo da usrećimo svakog Hrvata koji nas bude gledao - rekao je Dario Srna.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA