STOJKOVIĆ NE DOLAZI NA DERBI: Zvezdina prednost skoro nedostižna!

Posle polusezone u Ergotelisu, bivši golman Partizana ponovo je u Beogradu, ali neće pomoći crno-belima u najvažnijem meču. "Zvezda već ima nedostižnu prednost",rekao je Stojković za Telegraf

  • 11

Bivši golman Crvene zvezde i Partizana Vladimir Stojković posle uspešne grčke sezone, uoči vikenda u kojem se sastaju njegovi bivši klubovi, ponovo je u Beogradu.

U razgovoru za Telegraf popularni Stojke priznao je da najverovatnije neće doći na tribine da podrži klub za koji navija.

- Vratio sam se iz Grčke, mislim da neću gledati meč uživo, ali ću ga svakako ispratiti.

- Fudbal je timski sport, tako da je i razlog zbog kojeg Partizan očigledno gubi titulu zajednički, a ne pojedinačan. Zvezda ima dobar tim, a i ostale ekipe iz vrha tabele su ujednačene, nema velike razlike u snagama, i to utiče na osvajanje prvenstva - smatra Stojković.

Bez obzira na zaostatak crno-belih na tabeli, reprezentativni golman očekuje zanimljiv 146. derbi u subotu.

- Posle šest godina bez trofeja, Zvezda će sigurno želeti što ubedljivo i sa što većom bodovnom i gol razlikom da dobije Partizan, dok crno-beli još ne gube nadu da će anulirati šest poena nedostatka. Boriće se i jedni i drugi, u to sam siguran.

- Kako god da se završi, ko god da pobedi, treba razuemeti da je to sport, fudbal i da je derbi samo jedna utakmica, ništa više. Posebno sada nije toliko važna, jer ne odučuje sezonu, Zvezda već ima gotovo nedostižnu prednost - rekao je Vladimir o derbiju, ali nije želeo da priča o mogućem odlasku iz tabora pirejskih crveno-belih.

-  Do prelaznog roka ni o čemu ne želim da pričam. Ja sam igrač Olimpijakosa, imam ugovor i to ništa ne može da promeni. Sve što bude aktuelno, komentarisaću posle prelaznog roka - završio je Vladimir Stojković.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(M.P.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA