FK PARTIZAN: Sa Zvezdom i državom smo sve učinili za derbi u sportskom duhu!

Smatramo da su ove dezinformacije plasirane kako bi se poremetili naši takmičarski ciljevi i kako bi se stvorila negativna atmosfera među igračima i stručnim štabom

  • 4

Fudbalski klub Partizan saopštio je danas da je kao organizator preduzeo sve mere kako bi 146. večiti derbi protekao u najboljem redu i demantovao pisanje pojednih medija o najavljenim neredima i prekidu utakmice.

"Povodom tekstova koji su se pojavili u medijima, a koji se odnose na navodne prekide utakmice 146. večitog derbija, koji se igra večeras od 19h na stadionu u Humskoj, FK Partizan se, kao organizator, ograđuje od svih tekstova, odnosno dezinformacija, koje su se pojavile u sredstvima javnih informisanja.

FK Partizan je kao organizator i učesnik 146. večitog derbija preuzeo, u saradnji sa nadležnim državnim organima i gostujućim klubom sve zakonske mere kako bi se utakmica održala u sportskom duhu i atmosferi.

Smatramo da su ove dezinformacije plasirane kako bi se poremetili naši takmičarski ciljevi i kako bi se stvorila negativna atmosfera među igračima i stručnim štabom.

Kako smo danas u potpunosti usmereni na odigravanje ove, za nas, veoma važne utakmice, svim lažnim navodima i dezinformacijama bavićemo se po završetku meča", navodi se u saopštenju crno-belih.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GR-ĆU

    26. april 2014 | 16:58

    Tužite redom sve ko laže,a vi iz uprave da niste sve prodali zadnjih godina ne bi niko ništa lagao jer bi Partizan već sad bio šampion.Svi vi iz uprave što ste oterali Stanojevića treba da letite napolje iz kluba.

  • Panco

    26. april 2014 | 17:05

    A meni se smeju kad odem da gledam auto trke na avali,uscu i miseluku...Kakvi kreteni

  • Thrylos

    26. april 2014 | 18:42

    Kakve su ovo njuske hahha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA