Blažič i Simonović: Bilo je pitanje samo ko će prvi da se digne posle poraza na fajnal-foru! (VIDEO)

Junaci pobede crveno-belih smatraju da je utakmicu punu razumljive nervoze presudila njihova agresivnija odbrana i ofanzivni skokovi u drugom delu igre

  • 4

Crvena zvezda je posle velikog preokreta slavila u derbiju Košarkaške Superlige Srbije. Crveno-beli su u sjajnom ambijentu u Pioniru savladali Partizan rezultatom 75:72.

Jedan od junaka pobede bio je i Jaka Blažič. Slovenački internacionalac smatra da je presudila agresivna odbrana u drugom poluvremenu.

- Prvo poluvreme nismo odigrali dobro, trebalo nam je da se povratimo od Cibone. Drugo smo odigrali dosta bolje i sada idemo dalje. Agresivna odbrana u drugom poluvremenu i ofanzivni skokovi su presudili. Titula  nam je velika motivacija. Evidentno je da nam fali samopouzdanje u šutu za tri poena i na tome moramo dosta radimo - rekao je Blažič posle trijumfa.

Kapiten Zvezde, Marko Simonović je trojkom u poslednjem minutu maltene rešio pitanje pobednika. Iskusno krilo smatra da je utakmica bila puna nervoze zbog nedavnog neuspeha srpskih klubova na fajnal-foru ABA lige.

- Utakmica sa dosta nervoze, a takvu smo i očekivali. Bilo je pitanje samo ko će da se digne prvi. U ovakvim utakmica, velike ekipe moraju da pokažu karakter, a mi smo to uradili. Uradio je to i Partizan i na tome im čestitam. Zasluženo smo pobedili, idemo dalje. Večeras sam ja dao neke bitne poene, sutra će neko drugi - zaključio je Simonović

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(M.Raković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Нoбл сm.

    30. april 2014 | 23:22

    E samo kad smo ucutkali Velikog maga srpske kosarke,opet mu sudije nevaljaju (Belosevic) svima valja. samo Magu nevalja.Happsi te ga vise dok nije sve uprljo,!

  • FMP DO KOSKE

    1. maj 2014 | 03:41

    Ti si nas kapiten simone!!!!! Opleri ozezi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA