Seksi sestre Vasović spremne da osvoje Evropu! (FOTO) (VIDEO)

Jelena je aktivna takmičarka u bikini fitnesu i trenutno se sprema za Balkansko i Evropsko prvenstvo, a Mirjana će u oktobru pokušati da osvoji titulu Miss Švajcarske i otvori sebi vrata modelinga u svetu

  • 6
Jelena i Mirjana Vasović Foto: Milena Đorđević

Iako su rođene u Švajcarskoj i tamo žive, njihova lepota potiče iz Srbije! Zato i žele da našu zemlju promovišu po celoj Evropi i svetu.

Upoznajte sestre Jelenu (23) i Mirjanu (21) Vasović, seksi sestre koje svojim izgledom ostavljaju bez daha.

Jelena je takmičarka u bikini fitnesu i aktuelna je šampionka Srbije te vicešampionka Švajcarske u ovoj disciplini.

Sa druge strane Mirjana je kandidatkinja za Mis Švajcarske jer je i konkurenciji 80 devojaka uspela da prođe u TO 18, koje će se u oktobru boriti za titulu.

Jelenu za nekoliko dana očekuje je prvenstvo Balkana a zatim i Evrope gde će pokušati da donese neku medalju za Srbiju.

- Volim ovaj sport, pre svega i zato treniram i takmičim se, a medalje ako dođu, dođu. Daću sve od sebe da reprezentujem Srbiju na pravi način na ova dva takmičenja. - kaže Jelena za Telegraf i otkriva zašto se takmiči za našu zemlju.

- Imala sam ponudu i švajcarske federacije, ali sam se odlučila sa našu, pre svega zbog porekla a i zbog uslova, koje mi je dao naš IFBB savez - objasnila je Jelena.

Ona je i uzor svojoj sestri Mirjani , ali i trener u pripremama za takmičenje Mis Švajcarske koju našu devojku očekuje u oktobru mesecu.

- Mislim da Mira ima šanse da osvoji titulu. Videćemo, vežbamo svaki dan i nadamo se najboljem u oktobru. - poručila je Jelena, čiji je instagram profil "jelenavasovic", dok je Mirjanin "Miraa21".

Mlada Mirjana Vasović koja ima tek 21 godinu kaže da joj je sestra veliki uzor.

- Ona je moja podrška i moj trener, sa njom treniram svaki dan i dobijam pozitivne vibracije - kaže Mirjana za Telegraf.

- Što se mene lično tiče nadam se da ću dostojno reperezentovati srpsku lepotu. Ako Bog da, možda budem i prva. Inače, ja se pomalo bavim manekenstvom i modelingom i želela bih to da radim i kasnije posle izbora - rekla je Mirjana.

Na kraju razgovora sestre Vasović su smao za čitaoce Telegrafa pokazale set vežbi koje stalno rade kako bi imale zategnuta tela...

Naravno, ostavili smo za vas i galeriju najboljih slika sestara Vasović i to direktno iz teretane, pa uživajte....

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(D. Stojmenović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA