Pogledajte tuču igrača FMP-a i Lovernja! (VIDEO)

Francuz je isprovocirao Smiljanića uhvativši se za svoj polni organ, a ubrzo su se u čitav sukob uključili igrači obe ekipe, a kada se smirila situacija došlo je do novog verbalnog obračuna i to između Duška Vujoševića i direktora "pantera"

  • 54

Utakmica između FMP-a i Partizana u šestom kolu Košarkaške lige Srbije neće se pamtiti po rezultatu koliko po sukobu igrača dva tima, ali i Duška Vujoševića i direktora "pantera" Vladana Mitrovića zbog čega će Disciplinska komisija imati pune ruke posla.

Nešto više od pet minuta pre kraja utakmice pri vođstvu crno-belih 58:54 došlo je do koškanja ispod koša ekipe iz Železnika između Žofrija Lovernja, koji je isprovocirao incident uhvativši se za svoj polni organ i Ivana Smiljanića iz domaćeg tima, nakon čega se umešao u Dunđerski u želji da zaštiti svog saigrača, a vrlo brzo i igrači oba tima.

Sa jedne strane bili su košarkaši u crnim dresovima koji su pokušali da razdvoje zaraćene igrače i izvuku svog kapitena iz neprilike, a sa drugfe strane su bili igrači FMP-a koji su se svi ustremili na Lovernja. Sevale su tu i pesnice i odgurivanja, ali se nakon dva minuta situacija smirila, ali je vrlo brzo izbio nov sukob.

Ovoga puta u glavnim ulogama bili su trener Partizana Duško Vujošević i direktor FMP-a Vladan Mitrović koji su ušli u verbalnu raspravu, a ponovo su igrači oba kluba morali da ih razdvajaju.

Na kraju je epilog da su sa parketa udaljeni Žofri Lovernj i Duško Vujošević iz crno-belog tabora, a iz redova "pantera" su isključeni direktor Mitrović i Ivan Smiljanić, dok je bez kazne čini se prošao najratoborniji Slobodan Dunđerski.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Duki

    4. maj 2014 | 21:09

    Lovernju Srbine-Srbija je uz tebe!

  • grobar do koske

    4. maj 2014 | 20:18

    Lovernj neda titulu ! Najveca Srpska Svetinja:Partizan-MIT ili cudo !!!

  • Cvarkov

    4. maj 2014 | 20:55

    Klasika kao i zvezda prosle godine, dok vode dobro je cim pocnu da gube odma nerede izazovu i onda im Partizan, kriv. Ma ajde molim te, klasicna cokijeva taktika, ne podnosi d..lcina poraz. Iskljucise Duleta bez veze,a onaj majmun sto je Lovernja vatao za vrat nikom nista. Klasika drzava,vucic,arapi,covic mafija murija drzava hajducija

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA