Boža Maljković i košarkaški radnici pomažu evakuisanim ljudima!

Poput mnogih sportista i sportskih radnika, nekoliko domaćih košarkaških trenera angažovalo se u pomoći nastradalima u poplavama tako što su im odneli preko potrebnu pomoć

  • 0

Grupa košarkaških trenera predvođena Božidarom Maljkovićem, Batom Ðorđevićem, Dragoslavom Ražnatovićem i Radetom Geogievskim posetila je sabirni centar na Novom Beogradu i među prvima odnela pomoć u hrani i odeći.

Oni su pored Novog Beograda obišli i centar u staroj zgradi Ateksa odnevši odevne predmete i ćebad.

- Uključićemo se u sve sledeće akcije koje organizuju sportske institucije. Nastavljamo dalje da pomažemo. Od sutra ćemo se priključiti akciji Udruženja Mini basket Srbije za pomoć najmlađima - rekao je Ðorđević.

Nezapamćeno nevreme i poplave ujedinili su sve klubove, navijače i sportiste u Srbiji. Fudbaleri i članovi stručnih štabova, kao i rukovodstva i veterani Crvene zvezde , Partizana, Vojvodine i ostalih Superligaša učestvovali su u akciji postavljanja bedema na obali Save na Novom Beogradu i u Surčinu i širom Srbije.

Pomoć sakupljaju i članovi Dejvis kup reprezentacije Srbije, kao i bivši kapiten fudbalskog nacionalnog tima Dejan Stanković.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs/Tanjug.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA