RADONJIĆ PRE TREĆEG MEČA: Ko pobedi biće prvak Srbije!

Crnogorski stručnjak na klupi Crvene zvezde istakao da je treći meč finalne serije presudan u borbi za titulu * Radenović u timu * Bolji tretman za Katića i Marjanovića

  • 5

Košarkaši Crvene zvezde u četvrtak po drugi put gostuju Partizanu u okviru finalne serije KLS, a trener crveno-belih Dejan Radonjić smatra da njegov tim može i do drugog brejka, pošto su prvi ispustili ubedljivim porazom u drugom meču.

- Krećemo od nule. Ko dobije biće prvak. Igra se u specifičnim okolnostima. U ovakvom ambijentu teško je proceniti kako će to uticati na aktere na terenu. Kvalitetnijom igrom, većom energijom i boljim skokom želim da savladamo Partizan - rekao je Radonjić novinarima.

Iako je njegov tim izgubio 20 razlike u drugom meču, crnogorski stručnjak smatra da je loša koncetracija poremetila Zvezdu u finišu.

- Analiza meča pokazuje da je bilo sličnih elemenata i u prvom meču. U završnici smo dozvolili da razlika bude nerealno velika. Bili smo u prilici da se vratimo nekoliko puta, ali nismo bili dovoljno koncentrisani - rekao je Radonjić i dodao:

- Partizan ima čvrstinu u reketu koju moramo da izdržimo. I da budemo jaki u dugim intervalima. U nekom momentu sam bio zabrinut zbog razlike koju smo stizali, a na osnovu dosadašnjeg iskustva znam da smo u stanju da stignemo.

Radonjić se, takođe, osvrnuo i na suđenje, očigledno aludirajući na neke izjave crno-belih košarkaša da nemaju dobar tretman kod sudija bez obzira što su reprezentativci.

- Nadam se da će svi učesnici imati isti tretman jer i Zvezda ima reprezentativce. I Marjanović i Katić zaslužuju takav tretman zbog činjenice da igraju za Srbiju - istakao je crnogorski stručnjak koji je kratko prokomentarisao i zdravstveni bilten:

- Stanje sa povredama je dobro, Radenović nije teže povređen tako da će igrati. Mada ne znam koliko će pomoći. Danas ćemo znati detaljnije.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mare

    18. jun 2014 | 12:47

    Nabija pritisak svojim igracima kakav pajser od trenera

  • Sss

    18. jun 2014 | 13:37

    Katic I marjanovic reprezentativci!

  • Scepan Scekic

    18. jun 2014 | 14:17

    Ta ti je ka njegoseva ali si se zajebao u racun ako si mislio da cete vi pobedit...utuvi to u glavu da smo mi sampioni i to je definitivno za sva vremena...PARTIZANE NAPRED DO NOVE TITULE!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA